kurzy pro djs
-
kurzy pro djs
cau vsem chtel bych delat svoji vlastni music. chci do toho ale poradne vlitnout a tak se mi nechce zbytecne promrhavat cas tim ze budu sam doma neco zkouset. Proto bych vas chtel poprosit jestli nekdo nevi o nejakym kurzu na dobre urovni pro djs diky moc
Re: kurzy pro djs
to by se hodilo , ale myslim , ze nejspis nikdo nic takovyho nedela
soundcloud.com/stanleydevito
Zdravim, hele záleží odkud jseš... já se právě chci taky přihlásit na dj kurz a jsem z Prahy. Mrkni na stránky www.djshop.cz tam v aktualitách o tom něco píšou, teď nák končil lednovej kurz a na jaro se plánuje další stačí sledovat stránky...
jenze v tehlech kurzech te podle me "nauci" srovnat a zmixovat, ale pochybuju, ze v tom je zahrnuta prace s nejakym softem pro producenty..
soundcloud.com/stanleydevito
Soft pro producenty musíš pochopit sám . Já si ve FL Studiu 7 XXL strávil tak rok. Ale teď si myslím, že nejsem omezenej v tom programu, ale pár věcí od vývojářu jsem samozřejmě nepochopil. Ale pracuju s tím tak na 80%, co se týče možností toho programu. Takže FL je dá se říct za mnou, teď se trápím s Reasonem, ale ten už mám snad taky v malíku.
Jenomže pro pořádnou tvorbu to chce alespoň jedny USB/Midi klávesy, dva gramce s mixem a nějakej Drum machine, potom se daj teprve tvořit pekla. Bohužel já mám zatím jenom dva gramce s mixem, ale chodím na lekce klavíru, takže klávesy budou brzo. No a MPC se dá koupit celkem fajnový i někde v bazaru (midi.cz), taky plánuju.
Je to běh na dlouhou trať, ale začni co nejdřív můžeš. Lepší se sám učit v programu, než mařit čas hledáním nějakejch kurzů. Stejně není nic lepšího, než když si to objevíš ty .
Jenomže pro pořádnou tvorbu to chce alespoň jedny USB/Midi klávesy, dva gramce s mixem a nějakej Drum machine, potom se daj teprve tvořit pekla. Bohužel já mám zatím jenom dva gramce s mixem, ale chodím na lekce klavíru, takže klávesy budou brzo. No a MPC se dá koupit celkem fajnový i někde v bazaru (midi.cz), taky plánuju.
Je to běh na dlouhou trať, ale začni co nejdřív můžeš. Lepší se sám učit v programu, než mařit čas hledáním nějakejch kurzů. Stejně není nic lepšího, než když si to objevíš ty .
Nejdřív sem myslel, že snad špatně vidim, ale nakonec jsem to pochopil dobře.kubca zaoral píše:cau vsem chtel bych delat svoji vlastni music. chci do toho ale poradne vlitnout a tak se mi nechce zbytecne promrhavat cas tim ze budu sam doma neco zkouset. Proto bych vas chtel poprosit jestli nekdo nevi o nejakym kurzu na dobre urovni pro djs diky moc
Zeptej se tady kohokoliv chceš, ale zkoušenim a trénovánim doma se naučíš mnohem víc, než nějakym krátkym kurzem. A pokud s tim nechceš zbytečně ztrácet čas, tak to raději vzdej, protože DJing je časově dost náročnej.