krabice na vynily

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
DJ Rasty

krabice na vynily

Příspěvek od DJ Rasty »

Zdravim chci se zeptat zacinaj mi rapidně pribývat vynily a tak se chci zeptat jaka je varianta vase na krabice naka na vynily na velky klasicky nechce se mi kupovat box radsi koupim desky nemam moc penez a jestli se da koupit neco ne presne pro ten ucel ale da se to tak vyuzit kamos ma treba na maly vynili co hraje reegea takovou vetsi krabici na naradi prosim poradte predem diky na vhledu nezalezi chci aby to splnovalo ucel =)

Rancidtekk

Re: krabice na vynily

Příspěvek od Rancidtekk »

DJ Rasty: no vidíš to, když jsem začínal hrát tak na těch pár vinylů mi stačilo mít větší baťůžek. jenže baťůžek bez výstuží mi zrovinka nepřišlo jako vhodné na přenášení desek vzhledem k mým křivým zádům. :)
tak mě poté napadlo před jedním výjezdem na hraní strčit desky do plastového košíku z delvity a světe div se, desky byly v košíku spokojené do doby než jsem si koupil box (a to byla docela dlouhá doba, cca 2 roky).
takže můžeš použít skoro vše do čeho se vinyly vejdou a není tam moc velký tlak na desky aby se nelámaly, nebo nekřivily.
...:::fuck the beats into your head:::...

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Ja jsem pouzival takovou tu malou plastovou skladaci bednu. Cena se pohybuje kolem 50Kc za kus. Nez to koupis, tak to poradne omrkni, nektere toho udajne moc nevydrzi.

DJ Rasty

Příspěvek od DJ Rasty »

Díky moc zejtra skocim do delvity nakoupit a kdyz to nebude ono zajedu do obi pro tu krabici diky moc ... kdyby nekdo vedel neco lepsiho tak klidne napiste

heerer

Příspěvek od heerer »

Ja mel PVC krabice z Ikey. Idelani zalezitost, vyska jako kufr....

Azu

Příspěvek od Azu »

Přepravka od zelniny :lol: Prostě stačí použít naprosto cokoliv do čeho se to vejde
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Rancidtekk

Příspěvek od Rancidtekk »

azu: taky už jsem to viděl, ale to už chce fakt hodně desek... :)
...:::fuck the beats into your head:::...

Xakroo

Příspěvek od Xakroo »

mám bednu od monitoru, přehrazenou napůl krabicí od klávesnice :D

voče

Příspěvek od voče »

já do tědlech vánoc jezdil s růžovou přenosnou lednicí a přemejšlel sem nad tim, že musim nějaký babce lohnout jejich tahací vozejky (teď sem zapomněl, jak se tomu nadává přesně) a dát do hajzlu ten pytel a přidělat na to lednici.. no ale zůstalo jen u nápadu, pač sem dostal letištní kufřík na desky - teda originál bag, ale vypadá to jako ten kufřík, páč to má kolečka a to je k nezaplacení ! :-) ale z tý lednice se mi to líp tahalo a líp tam ty obaly držely, když sem je měl vytažený.

příhoda z natáčení: jednou mi do tý lednice někdo (jedna už vyléčená p.ča tancující na stole a vedle gramců!, já jí řikal, ať sleze..) převrh půllitr s čerstvým bílym kloboukem (víc už je jen tuplák). a jak ta lednice je celá plastová a těsná, tak se to v tom krásně ráchalo a ráchalo... no paráda! slečna dostala hodinovou přednášku o tom, jak to vyčistit i s názornym příkladem a tejden na vysušení, omytí a vrácení do původního stavu. Nevim jak se mi to podařilo, ale měl sem to doma už v polovičním čase :-) tolik má polepená, růžová lednice.
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

DJ Rasty

Příspěvek od DJ Rasty »

tak uz mam tady krasnej novej billa košík a super =) diky

PNF7

Příspěvek od PNF7 »

DJ Rasty píše:Zdravim chci se zeptat zacinaj mi rapidně pribývat vynily a tak se chci zeptat jaka je varianta vase na krabice naka na vynily na velky klasicky nechce se mi kupovat box radsi koupim desky nemam moc penez a jestli se da koupit neco ne presne pro ten ucel ale da se to tak vyuzit kamos ma treba na maly vynili co hraje reegea takovou vetsi krabici na naradi prosim poradte predem diky na vhledu nezalezi chci aby to splnovalo ucel =)
Sice malinko se zpožděním, ale doporučuji přepravky od nápojů (vyřezat přepážky) nebo zeleniny. Dno a boční strany je možný vypolstrovat kobercem,
slabým molitanem atd. Tady o možnostech pro přenášení desek píšou: http://www.vinylovedesky.cz/prepravky-k ... desky.html

Odpovědět