jeden gramec
jeden gramec
Ahoj nikde jsem se na foru nesetkal s debatami o pouze jednom gramci, a docela by me zajímalo jestli je to mozne hrat pouze s jednim gramce a mixakem diky.
-
Re: jeden gramec
:WIN: jasne hrat to bude :D ale max doma v izbe
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style
V Ziznikove na Reggae Ethnic Session hrali Radix Dread Knot Hi-Fi Sound System (coz je nejstarsi anglickej dub soundsystem) z jednoho oldschool gramovonu a sirenykorky_bucek píše::WIN: jasne hrat to bude :D ale max doma v izbe
diky, hodlam hrát především Hip hop style a tam to asi bude potreba co? a jeste by me zajimalo co rikate na znacku a model gramce Stanton T.62 ??? diky
-
jasne stare jamajske a UK soundsystemy hrali z oldskool gramofonu ale podla mna chlapca ktory dal dotaz prevdepodobne nebude hrat stare roots soundsystemove reaggehoncka píše:V Ziznikove na Reggae Ethnic Session hrali Radix Dread Knot Hi-Fi Sound System (coz je nejstarsi anglickej dub soundsystem) z jednoho oldschool gramovonu a sirenykorky_bucek píše::WIN: jasne hrat to bude :D ale max doma v izbe
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style
Ty Stantony nejsou špatný ale podíval bych se i po American Audio..Merbaucz píše:diky, hodlam hrát především Hip hop style a tam to asi bude potreba co? a jeste by me zajimalo co rikate na znacku a model gramce Stanton T.62 ??? diky
hrat s jednim gramcem jde, ale musis met dalsi zdroj do ktereho pomoci gramce budes scratchovat(urco na to dojdes jak by to slo) neni lepsi koupit Reloop RP 4000 m3d ?? sice o litr drazsi ale skoro stejny jak technics 1200mkII
Asi budu mit ted fakt blbou otazku ale jsem v tomto zacatečnik a zajimalo by me jakou ma funkci 2 gramce a mixak to sou asi nejzakladnejsi veci pokud se nemílim a zajímalo by me jak se vytvaří mix , je to tak ze si pustis na prvnim gramci track na druhym gramci taky a na nem skrečuješ a přitom nak používam na mixaku feedra? asi je to fakt blba otazka ale zajimalo by me jak se dohromady skompromituje oba gramce mixpult a PC, skratka jak se vyrobi mix track s techto 4 veci. je to těšky to popsat ale zajimalo by me zakladní užívaní těchto přistroju do vytvoru nakyho tracku.
-
Merbaucz píše:Asi budu mit ted fakt blbou otazku ale jsem v tomto zacatečnik a zajimalo by me jakou ma funkci 2 gramce a mixak to sou asi nejzakladnejsi veci pokud se nemílim a zajímalo by me jak se vytvaří mix , je to tak ze si pustis na prvnim gramci track na druhym gramci taky a na nem skrečuješ a přitom nak používam na mixaku feedra? asi je to fakt blba otazka ale zajimalo by me jak se dohromady skompromituje oba gramce mixpult a PC, skratka jak se vyrobi mix track s techto 4 veci. je to těšky to popsat ale zajimalo by me zakladní užívaní těchto přistroju do vytvoru nakyho tracku.
uz sem ti odpovedel v jednom vlakne tak proc spamujes dal ?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
microgenius píše:Merbaucz píše:Asi budu mit ted fakt blbou otazku ale jsem v tomto zacatečnik a zajimalo by me jakou ma funkci 2 gramce a mixak to sou asi nejzakladnejsi veci pokud se nemílim a zajímalo by me jak se vytvaří mix , je to tak ze si pustis na prvnim gramci track na druhym gramci taky a na nem skrečuješ a přitom nak používam na mixaku feedra? asi je to fakt blba otazka ale zajimalo by me jak se dohromady skompromituje oba gramce mixpult a PC, skratka jak se vyrobi mix track s techto 4 veci. je to těšky to popsat ale zajimalo by me zakladní užívaní těchto přistroju do vytvoru nakyho tracku.
uz sem ti odpovedel v jednom vlakne tak proc spamujes dal ?
Sryyyyyy ja myslel ze mi to nikdo smazal ale oni mi ten topic prehodily tam kam patři omlouvam se dyztak to nak smažte