Jak zacit, kdyz nic nevim, neznam, neumim?
Re: Jak zacit, kdyz nic nevim, neznam, neumim?
jj , a je to tak ako na xponente ze si vlastne stalicm jedno tlacitko a budem pocut song a na druhom virtualnom vinyle ? pocas hrania toho prveho vinylu [virtualneho]
jop. mělo by to tak být na každém kontroleru.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
takze rozhodol by som sa pre NUMARK Omni Control, takze to bude nieco ako ten Xponent dufam mas s nim skusenost hlavne co sa tyka vinylu ?
nevěděl jsem kde, ale jak na to tak koukám, bude se to realizovat tlačítky cue uplně v rozích nahoře. Pro deck A a B.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
a este taka otazka mimo temu , CUE je vlastne ze si nastavis kde ma zacat song a pomocou cue ho stade pustis ?
podívej se v pravém a levém horním rožku máš po jednom tlačítku které se používá pro nastavení kterou šavli chceš odposlouchávat. uprostřed midikontroleru se nachází 3 nastavovací poťáky jeden pro master druhý pro nastavení odposlechu (jestli chceš slyšet jen to co hraje v leve/pravé šavli nebo si přidáš do sluchátek master výstup, a třetí je hlasitost samotného zvukového výstupu)
nastavování CUE bodu probíhá v na levé a pravé straně pomocí samostatných tlačítek CUE
BTW slovo cue se používá i pro označení odposlechu i pro bodu od kterého chceš začít hrát - je to matoucí ale je to tak..
nastavování CUE bodu probíhá v na levé a pravé straně pomocí samostatných tlačítek CUE
BTW slovo cue se používá i pro označení odposlechu i pro bodu od kterého chceš začít hrát - je to matoucí ale je to tak..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Dakujem za odpovede vase rady mi pomohli , tak uz nieco vyberem , este raz dakujem
Ja sem se rozhodnul pro iDJ2 od numarku, nikde jsem na to nenasel zadnou diskuzi, tak se chci zeptat zkusenejsich nez abych koupil nejakou blbost. Podle recenzí co jsem nasel a videji na youtube to vypadaho hodne dobre. tak ted vaham Koupit / nekoupit ?
jestli nepotrebujes michat s ipodu, tak si spis kup Vestax VCI300, imho je to mnohem kvalitnejsi konzola http://www.club-music.cz/dj/midi-kontro ... i-300.html s vybornym softem Rane Serato Itch
[quote="honcka"]jestli nepotrebujes michat s ipodu, tak si spis kup Vestax VCI300, imho je to mnohem kvalitnejsi konzola http://www.club-music.cz/dj/midi-kontro ... i-300.html s vybornym softem Rane Serato Itch[/quote]
O Ipod mi prave vubec nejde, spis o Ty Externi vstupy z USB, a taky se me moc libi designove. pokud znate lepsi variantu klidne i bez Vstupu na I pod budu rad kdyz se o to semnou podelite.
O Ipod mi prave vubec nejde, spis o Ty Externi vstupy z USB, a taky se me moc libi designove. pokud znate lepsi variantu klidne i bez Vstupu na I pod budu rad kdyz se o to semnou podelite.