Jak zacit, kdyz nic nevim, neznam, neumim?

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Real

Re: Jak zacit, kdyz nic nevim, neznam, neumim?

Příspěvek od Real »

jj , a je to tak ako na xponente ze si vlastne stalicm jedno tlacitko a budem pocut song a na druhom virtualnom vinyle ? pocas hrania toho prveho vinylu [virtualneho]

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

jop. mělo by to tak být na každém kontroleru.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Real

Příspěvek od Real »

takze rozhodol by som sa pre NUMARK Omni Control, takze to bude nieco ako ten Xponent dufam :D mas s nim skusenost hlavne co sa tyka vinylu ?

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

nevěděl jsem kde, ale jak na to tak koukám, bude se to realizovat tlačítky cue uplně v rozích nahoře. Pro deck A a B.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Real

Příspěvek od Real »

a este taka otazka mimo temu , CUE je vlastne ze si nastavis kde ma zacat song a pomocou cue ho stade pustis ?

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

podívej se v pravém a levém horním rožku máš po jednom tlačítku které se používá pro nastavení kterou šavli chceš odposlouchávat. uprostřed midikontroleru se nachází 3 nastavovací poťáky jeden pro master druhý pro nastavení odposlechu (jestli chceš slyšet jen to co hraje v leve/pravé šavli nebo si přidáš do sluchátek master výstup, a třetí je hlasitost samotného zvukového výstupu)
nastavování CUE bodu probíhá v na levé a pravé straně pomocí samostatných tlačítek CUE
BTW slovo cue se používá i pro označení odposlechu i pro bodu od kterého chceš začít hrát - je to matoucí ale je to tak..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Real

Příspěvek od Real »

Dakujem za odpovede :) vase rady mi pomohli , tak uz nieco vyberem , este raz dakujem :)

R3sidento

Příspěvek od R3sidento »

Ja sem se rozhodnul pro iDJ2 od numarku, nikde jsem na to nenasel zadnou diskuzi, tak se chci zeptat zkusenejsich nez abych koupil nejakou blbost. Podle recenzí co jsem nasel a videji na youtube to vypadaho hodne dobre. tak ted vaham Koupit / nekoupit ?

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

jestli nepotrebujes michat s ipodu, tak si spis kup Vestax VCI300, imho je to mnohem kvalitnejsi konzola http://www.club-music.cz/dj/midi-kontro ... i-300.html s vybornym softem Rane Serato Itch

R3sidento

Příspěvek od R3sidento »

[quote="honcka"]jestli nepotrebujes michat s ipodu, tak si spis kup Vestax VCI300, imho je to mnohem kvalitnejsi konzola http://www.club-music.cz/dj/midi-kontro ... i-300.html s vybornym softem Rane Serato Itch[/quote]

O Ipod mi prave vubec nejde, spis o Ty Externi vstupy z USB, a taky se me moc libi designove. pokud znate lepsi variantu klidne i bez Vstupu na I pod budu rad kdyz se o to semnou podelite.

Odpovědět