Jak propojit Virtual DJ a mixák

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Jakis
Příspěvky: 8
Registrován: 29 bře 2011 17:24

Jak propojit Virtual DJ a mixák

Příspěvek od Jakis »

Myslím že název tématu mluví za sebe. Pls poradtě dík. :confused2:

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: Jak propojit Virtual DJ a mixák

Příspěvek od honcka »

Settings->Sound Setup->Outputs->External mixer

Jakis
Příspěvky: 8
Registrován: 29 bře 2011 17:24

Re: Jak propojit Virtual DJ a mixák

Příspěvek od Jakis »

honcka píše:Settings->Sound Setup->Outputs->External mixer
Jo todle vím ale jak to nastavím nefunguje.... Co do čeho připojit?

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: Jak propojit Virtual DJ a mixák

Příspěvek od honcka »

pak pripojis line out ze zvukovky do line in na mixu, samozrejme potrebujes zvukovou kartu se dvema stereo vystupy, napr NI Audio 2

Mixo88
Příspěvky: 3
Registrován: 17 bře 2011 11:15

Re: Jak propojit Virtual DJ a mixák

Příspěvek od Mixo88 »

Mam problem s prepojenim mix pultu a notebooku...Mam American Audio DCD-PRO1000 profesional dual CD player...aAmerican Audio Q-FX19 Professional preamp mixer...tento Q-FX19 mam pohode prepojeni s notebookom kablom 2 cince a 3,5 jack cince mam pichnute v Master a jack v notebooku?...ale ked chcem prepojit DCD-PRO1000 tak mi to nejde :( pomozte mi prosim

DeeJay PiPi
Příspěvky: 247
Registrován: 24 lis 2009 08:50

Re: Jak propojit Virtual DJ a mixák

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Mixo88 píše:Mam problem s prepojenim mix pultu a notebooku...Mam American Audio DCD-PRO1000 profesional dual CD player...aAmerican Audio Q-FX19 Professional preamp mixer...tento Q-FX19 mam pohode prepojeni s notebookom kablom 2 cince a 3,5 jack cince mam pichnute v Master a jack v notebooku?...ale ked chcem prepojit DCD-PRO1000 tak mi to nejde :( pomozte mi prosim
Teď tak nějak nechápu tvojí otázku. Mix ani přehrávače, pokud jsem se dobře díval, nemají podporu midi, takže pokud si nekoupíš nějakou externí zvukovku s dvs, tak je s notebookem dohromady nedáš. Maximálně můžeš připojit noťas na další kanál. Navíc pokud máš notes napíchlý v masteru, tak ti to nebude fungovat nikdy...Doporuču, aby sis projel celou začátečnickou diskuzi a taky sekci midi. Je tam toho napsanýho dost a jsou tam i schémata zapojení...

Mixo88
Příspěvky: 3
Registrován: 17 bře 2011 11:15

Re: Jak propojit Virtual DJ a mixák

Příspěvek od Mixo88 »

Takze keby som kupil tu zvukovku tak by sa to prepojit dalo???...

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Jak propojit Virtual DJ a mixák

Příspěvek od Azu »

Hlavně musíš vědět čeho chceš vlastně dosáhnout, jak to chceš používat
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Mixo88
Příspěvky: 3
Registrován: 17 bře 2011 11:15

Re: Jak propojit Virtual DJ a mixák

Příspěvek od Mixo88 »

Chcem dosiahnut toho ze nebudem musiet hrat s CD ale s pesniciek co mam n PC...lebo takto musim vsetko vypalovat na CD...a chcel by som napr: ze otvoril by som si virtual DJ a tam by som si hodil na stranu A jednu pesnicku a na pulte by som dal play a frcalo by to...ze by som nemusel misou klikat v tom programe na play ale spravil by som to na pulte.

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Jak propojit Virtual DJ a mixák

Příspěvek od hoolifan »

si pleteš pojmy a dojmy, pročti si prosím začátečnickou diskuzi a hlavně toto téma:

./viewtopic.php?f=35&t=3968

žádný mix pult co znám nemá tlačítko play :roll:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Jak propojit Virtual DJ a mixák

Příspěvek od Azu »

[quote="Mixo88"]Chcem dosiahnut toho ze nebudem musiet hrat s CD ale s pesniciek co mam n PC...lebo takto musim vsetko vypalovat na CD...a chcel by som napr: ze otvoril by som si virtual DJ a tam by som si hodil na stranu A jednu pesnicku a na pulte by som dal play a frcalo by to...ze by som nemusel misou klikat v tom programe na play ale spravil by som to na pulte.[/quote]
Tvůj problém má jedno jednoduché řešení ... zahoď vše co má, nebo to někomu prodej a kup si MIDI kontrolér
http://www.club-music.cz/dj/midi-kontrolery-sound.html
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět