Hudba

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Jarmilll

Hudba

Příspěvek od Jarmilll »

Chlapi chci se vás zeptat kde sháníte hudbu,aby byla podle osi legální.

Jsem začátečník,tak bych potřeboval pár rad.

Niether

Re: Hudba

Příspěvek od Niether »

napr beatport.com

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Co je podle OSY legální?
OSA se řídí autorským zákonem, a v něm prý o originálních nosičích nic neni.

Azu

Příspěvek od Azu »

"... pokud si koupíte originální nosič, tak máte možnost ho dále kopírovat - rozmnožovat, ale jen pro osobní potřebu, což umožňuje §30 AZ, neumožňuje však rozmnožování pro jakékoli další užití (např.veřejné provozování, rozšiřování těchto kopií) ..."
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Azu píše:"... pokud si koupíte originální nosič, tak máte možnost ho dále kopírovat - rozmnožovat, ale jen pro osobní potřebu, což umožňuje §30 AZ, neumožňuje však rozmnožování pro jakékoli další užití (např.veřejné provozování, rozšiřování těchto kopií) ..."
Já ho rozmnožovat ani nechci :-D

Azu

Příspěvek od Azu »

Je vidět, že ti to hlava nepobírá stejně jako mně, ale toto mně dnes od nich přišlo. Já chci dílo jen veřejně šířit a za to snad platim ty poplatky za veřejnou produkci. Nevim proč tam pořád do toho tahaj ten nosič když nosič je věc hmotná na kterou se žádné duševní autorské právo nevztahuje a ani o něm v zákoně není zmíňka. Jak já mam poznat když někde sosnu MP3, že to není originál nosič. Na jednu stranu je cháp co tím chtějí říct, ale já nevytvořil rozmnoženinu nějakého originál nosiče, já vezmu MP3 kterou sem někde stáhnul a dál sem ji nerozmnožoval, prostě sem ji získal pro vlastní potřebu stejně jako sem si mohl kouipt to "originál" CD v obchodě také pro vlastní potřebu.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět