Hlasitost tracku

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Hlasitost tracku

Příspěvek od Bobo69 »

Chci se zeptat....Je mozne aby Platinum notes nefungoval jak ma??? Dal jsem do nej skladby na srovnani urovne hlasitosti tracku a kdyz skladby poustim z Traktoru tak je uroven kazdeho tracku jina.....je to normalni??

Ludek
Příspěvky: 368
Registrován: 10 zář 2007 04:04

Re: Hlasitost tracku

Příspěvek od Ludek »

Platinum notes nepoužívám, ale vyzkoušej MP3Gain: http://mp3gain.sourceforge.net/ Jeto freeware a já jsem s ním naprosto spokojený. Hlasitost skladeb vyrovná tak, že si pak celý večer vystačím jenom s crossfaderem a na fadery šáhnu, jenom když chci mluvit do mikrofonu. 8)

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Hlasitost tracku

Příspěvek od Bobo69 »

Ludo čau..hele ja jej skousel ale asi delam něco na pikaču protože mi to tracky nesrovnalo....

Ludek
Příspěvky: 368
Registrován: 10 zář 2007 04:04

Re: Hlasitost tracku

Příspěvek od Ludek »

Vždyť je to triviální - pomocí přidat složku tam natáhneš adresář s MP3 soubory, pak dáš úprava-skladba a už to valí. Jako cílovou hlasitost používam 90 dB. Nevím, co bys mohl dělat špatně...

Ještě mě napadlo, jestli ten Traktor nemá také nějaký autogain, jaký znám z VDJ. Ten musíš samozřejmě vypnout, jinak ti ty hlasitosti zase rozvrtá..
Naposledy upravil(a) Ludek dne 02 říj 2011 02:02, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Hlasitost tracku

Příspěvek od Bobo69 »

Presne tak jsem to delal a kazdej track mel i tak jinou hlasitost..zajimave..

Ludek
Příspěvky: 368
Registrován: 10 zář 2007 04:04

Re: Hlasitost tracku

Příspěvek od Ludek »

Zkus si ty písničky pustit třeba ve winampu, jestli to bude také jiné. Ten nemá žádný autogain. A porovnávej podobné skladby, třeba dvě intra nějakého maxáče. On totiž zesiluje nebo ztišuje skladbu jako celek, tak pokud ti jedna napálí na úvod refrén a druhá se pozvolna rozjíždí, tak se to může zdát jinak hlasité.

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Hlasitost tracku

Příspěvek od Bobo69 »

Ludo skousel jsem vypnou ten autogain a asi si mel pravdu...ten to asi mršil...Hele ale chci se zeptat...nemas skusenost s CDJ 350? jestli jdou na flashku ukladat cue pointy??

Ludek
Příspěvky: 368
Registrován: 10 zář 2007 04:04

Re: Hlasitost tracku

Příspěvek od Ludek »

Já ho nemám, tak nevím. Ale třeba poradí strejda Google: http://www.strejda-google.cz/?q=CDJ%203 ... nts%20save :P
Naposledy upravil(a) Ludek dne 02 říj 2011 01:47, celkem upraveno 1 x.

marw_84
Příspěvky: 116
Registrován: 11 srp 2009 22:00

Re: Hlasitost tracku

Příspěvek od marw_84 »

no cue pointy se daj uložit v compu v softu rekordbox, kterej 350 podporuje, ale na playeru je pouze jedno CUE tlačítko tak ti podle mě bude fungovat jenom první point

Odpovědět