Greenhorn - MIDI konzole?

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
DarkJober

Greenhorn - MIDI konzole?

Příspěvek od DarkJober »

Zdravím Vás!
nějakou chvíli si míchám setíky v Traktoru a už delší dobu koukám po HW :). Jelikož jsem spokojený (zatím) s mícháním na svém hliníkovém jablku chci si pořídit nějakou MIDI konzolku, za slušné peníze(nejsem žádný boháč), která vydrží pár hraní. Koukal jsem po bazarech a našel jsem příjemný inzerát na Numark Omni control, který se mi zalíbil. Pěkné peníze, sice integrovaná zvukovka, ale taky to má do sebe něco (nemluvím o kvalitě soundu), hliníkový case atp. Ten prodávající však nějak přestal komunikovat, takže koupím novou.

Proto bych chtěl znát Váš názor. Doporučíte něco jiného nebo podpoříte?

Díky za názory atp. :)
Novation Twitch + Serato Itch + MacbookPro 13.3 2010 Late

djmario

Re: Greenhorn - MIDI konzole?

Příspěvek od djmario »

DarkJober píše:Zdravím Vás!
nějakou chvíli si míchám setíky v Traktoru a už delší dobu koukám po HW :). Jelikož jsem spokojený (zatím) s mícháním na svém hliníkovém jablku chci si pořídit nějakou MIDI konzolku, za slušné peníze(nejsem žádný boháč), která vydrží pár hraní. Koukal jsem po bazarech a našel jsem příjemný inzerát na Numark Omni control, který se mi zalíbil. Pěkné peníze, sice integrovaná zvukovka, ale taky to má do sebe něco (nemluvím o kvalitě soundu), hliníkový case atp. Ten prodávající však nějak přestal komunikovat, takže koupím novou.

Proto bych chtěl znát Váš názor. Doporučíte něco jiného nebo podpoříte?

Díky za názory atp. :)

zdar asi nejlepší by bylo někde sito nejdřive vyskoušet výš v traktoru jedou skoro většina conzolí ale přesně vybrat situ nejlepší pro sebe je těžký já mám skušenost reloopem a supr kdysi jsem měl dj hercules už nikdy více koukni na videa na youtube já než jsem si koupil reloop tak jsem s kouknul videa měl jsem jasno :idea:

DarkJober

Příspěvek od DarkJober »

zdar asi nejlepší by bylo někde sito nejdřive vyskoušet výš v traktoru jedou skoro většina conzolí ale přesně vybrat situ nejlepší pro sebe je těžký já mám skušenost reloopem a supr kdysi jsem měl dj hercules už nikdy více koukni na videa na youtube já než jsem si koupil reloop tak jsem s kouknul videa měl jsem jasno :idea:[/quote]

Videa mam projetá, chvílema ještě pořád přemýšlím na Mixagem, ale velmi se mi líbí ta hliníková case u toho Numarka... Jaké je to provedení u toho Reloopa? (btw zkušenost s Jockeyem 2 nebo Mixage? popr. DJ3? )
Novation Twitch + Serato Itch + MacbookPro 13.3 2010 Late

djmario

Příspěvek od djmario »

DarkJober píše:zdar asi nejlepší by bylo někde sito nejdřive vyskoušet výš v traktoru jedou skoro většina conzolí ale přesně vybrat situ nejlepší pro sebe je těžký já mám skušenost reloopem a supr kdysi jsem měl dj hercules už nikdy více koukni na videa na youtube já než jsem si koupil reloop tak jsem s kouknul videa měl jsem jasno :idea:
Videa mam projetá, chvílema ještě pořád přemýšlím na Mixagem, ale velmi se mi líbí ta hliníková case u toho Numarka... Jaké je to provedení u toho Reloopa? (btw zkušenost s Jockeyem 2 nebo Mixage? popr. DJ3? )[/quote]

ten reloop Jockeyem 2 no plast to neni mě osobně připadá kvalitní zpracovaní samořejmě už je na trhu verze 3 tu neznam ale 2 mě osobně jede a stačí mě to jako kufr nebo case se dá sehnat přimo prodavaj case davam foto
http://www.shop4djs.com/reloop-7/reloop ... e-pro.html

Odpovědět