nějakou chvíli si míchám setíky v Traktoru a už delší dobu koukám po HW

Proto bych chtěl znát Váš názor. Doporučíte něco jiného nebo podpoříte?
Díky za názory atp.

DarkJober píše:Zdravím Vás!
nějakou chvíli si míchám setíky v Traktoru a už delší dobu koukám po HW. Jelikož jsem spokojený (zatím) s mícháním na svém hliníkovém jablku chci si pořídit nějakou MIDI konzolku, za slušné peníze(nejsem žádný boháč), která vydrží pár hraní. Koukal jsem po bazarech a našel jsem příjemný inzerát na Numark Omni control, který se mi zalíbil. Pěkné peníze, sice integrovaná zvukovka, ale taky to má do sebe něco (nemluvím o kvalitě soundu), hliníkový case atp. Ten prodávající však nějak přestal komunikovat, takže koupím novou.
Proto bych chtěl znát Váš názor. Doporučíte něco jiného nebo podpoříte?
Díky za názory atp.
Videa mam projetá, chvílema ještě pořád přemýšlím na Mixagem, ale velmi se mi líbí ta hliníková case u toho Numarka... Jaké je to provedení u toho Reloopa? (btw zkušenost s Jockeyem 2 nebo Mixage? popr. DJ3? )[/quote]DarkJober píše:zdar asi nejlepší by bylo někde sito nejdřive vyskoušet výš v traktoru jedou skoro většina conzolí ale přesně vybrat situ nejlepší pro sebe je těžký já mám skušenost reloopem a supr kdysi jsem měl dj hercules už nikdy více koukni na videa na youtube já než jsem si koupil reloop tak jsem s kouknul videa měl jsem jasno