FL studio- trance zacatecnik
FL studio- trance zacatecnik
Zdravim, predem chci rict, ze nejsem zadny dj a asi ani nebudu, ale hodne me laka si vytvorit svuj vlastni track. Bere me spise metalova hudba, ale poslednich par mesicu jsem se zaposlouchal do trance, techno trance a cim vic to posloucham, tim vic se mi to zacina libit a laka me to si neco slozit. Uz nejakou dobu to zkousim ve fruity loops a ty zaklady, co a jak funguje atd. uz ovladam. Na yt je sposuta navodu, ktere mi v tom pomahaji. Problem ale je, ze se porat snazim slozit trance a vzdy my z toho vyjde jen techno. At se snazim jak chci, vzdy mi z toho vyjde jen ten sami rytmus opakuici se do kola. Vim, ze samochvala smrdi ale na to, ze jsem to delal ja a jsem zacatecnik, tak to treba nekdy neni vubec spatne. Ale dobre taky ne, tak me to vzdy omrzi, smazu to a snazim se zacit znova. Zkousel jsem stahovat jeste nejake plugyny, jako treba nexus a stejne se mi z toho nepodari nic slozit. Vlastne neco jo, ale neni to zrovna moc dobre. Ma cenu to zkouset, nebo mam zacit na technu? A nebo je nejaky jednodužsi zbusob jak neco vtvorit? Slysel jsem hodne o trakoru, ale to me pripada taky jako dost slozity program, navic, kdyz tomu jeste moc nerozumim :/ Jak ste zacinai vy?
Re: FL studio- trance zacatecnik
pokial ta to bavi, tak len vydrzat, skusat, vydrzat, skusat
skus nieco sem postnut ak nieco spravis, aj ked len pracovnu verziu
skus nieco sem postnut ak nieco spravis, aj ked len pracovnu verziu
-
Re: FL studio- trance zacatecnik
Ahoj.ja taky rad skladam hard trance,hard house a elektro house v fl .. Chtel bych si koupit traktor s8 a ovladat s tim cely fl.... Nerad mixujuju hotovy tracky...v fl bych si vytvoril smycky a hral bych to z traktoru s8...co myslite lidi,slo by to ??? Diky jess..