FL studio- trance zacatecnik

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
jajan

FL studio- trance zacatecnik

Příspěvek od jajan »

Zdravim, predem chci rict, ze nejsem zadny dj a asi ani nebudu, ale hodne me laka si vytvorit svuj vlastni track. Bere me spise metalova hudba, ale poslednich par mesicu jsem se zaposlouchal do trance, techno trance a cim vic to posloucham, tim vic se mi to zacina libit a laka me to si neco slozit. Uz nejakou dobu to zkousim ve fruity loops a ty zaklady, co a jak funguje atd. uz ovladam. Na yt je sposuta navodu, ktere mi v tom pomahaji. Problem ale je, ze se porat snazim slozit trance a vzdy my z toho vyjde jen techno. At se snazim jak chci, vzdy mi z toho vyjde jen ten sami rytmus opakuici se do kola. Vim, ze samochvala smrdi ale na to, ze jsem to delal ja a jsem zacatecnik, tak to treba nekdy neni vubec spatne. Ale dobre taky ne, tak me to vzdy omrzi, smazu to a snazim se zacit znova. Zkousel jsem stahovat jeste nejake plugyny, jako treba nexus a stejne se mi z toho nepodari nic slozit. Vlastne neco jo, ale neni to zrovna moc dobre. Ma cenu to zkouset, nebo mam zacit na technu? A nebo je nejaky jednodužsi zbusob jak neco vtvorit? Slysel jsem hodne o trakoru, ale to me pripada taky jako dost slozity program, navic, kdyz tomu jeste moc nerozumim :/ Jak ste zacinai vy?

atlon

Re: FL studio- trance zacatecnik

Příspěvek od atlon »

pokial ta to bavi, tak len vydrzat, skusat, vydrzat, skusat :palec+:
skus nieco sem postnut ak nieco spravis, aj ked len pracovnu verziu :wink:

jessie hard

Re: FL studio- trance zacatecnik

Příspěvek od jessie hard »

Ahoj.ja taky rad skladam hard trance,hard house a elektro house v fl .. Chtel bych si koupit traktor s8 a ovladat s tim cely fl.... Nerad mixujuju hotovy tracky...v fl bych si vytvoril smycky a hral bych to z traktoru s8...co myslite lidi,slo by to ??? Diky jess.. ;)

Odpovědět