Externí zvukovka ESI UDJ6,mixak OMNITRONIC FX-524,Notebook a
Externí zvukovka ESI UDJ6,mixak OMNITRONIC FX-524,Notebook a
Najde se tu DJs co maji stejny problem jak to vse propojit a hrat pres virtual DJ a pouzivat mixak.nevím jak to zapojit,pojdte se o tom poradit.
Re: Externí zvukovka ESI UDJ6,mixak OMNITRONIC FX-524,Notebo
Já z toho nepochopil co je za problém, každopádně používám UDJ6, která se mi zdá prima. Ovladače mají minimálně ve Windows 7 - rozbijí si uloženou konfiguraci v registrech a musí se dát Factory default, jinak s rozbitou konfigurací dají při požadavku na výstup audia modrou smrt.
Nevím co tam může být za problém v připojení, protože jsou to prostě 3x stereo analog výstupy. Já teda nepoužívám Omnitronic ale Denon. Ve Virtual DJ buď můžete použít přiřazení více zvukových karet (UDJ6 vytvoří 3 zvukové karty), nebo přiřadit přes ASIO... Obojí mi funguje dobře, jen je třeba dát pozor na to, když ESI control panel po otevření má fadery na nule, to je signál, že je třeba dát Factory defaults, aby se z toho windows nezhroutily (tento problém jsem diagnostikoval s vývojářem driverů a chystají novou verzi, v které to má býti opraveno).
Michal
Nevím co tam může být za problém v připojení, protože jsou to prostě 3x stereo analog výstupy. Já teda nepoužívám Omnitronic ale Denon. Ve Virtual DJ buď můžete použít přiřazení více zvukových karet (UDJ6 vytvoří 3 zvukové karty), nebo přiřadit přes ASIO... Obojí mi funguje dobře, jen je třeba dát pozor na to, když ESI control panel po otevření má fadery na nule, to je signál, že je třeba dát Factory defaults, aby se z toho windows nezhroutily (tento problém jsem diagnostikoval s vývojářem driverů a chystají novou verzi, v které to má býti opraveno).
Michal
Re: Externí zvukovka ESI UDJ6,mixak OMNITRONIC FX-524,Notebo
Jinak jak to zapojit je asi jasné... UDJ6 = 3 zvukové karty, tedy to můžete připojit jako až 3 stereo šavle. Vám stačí zřejmě tedy zapojit cinchové výstupy (3&4 jako jeden stereovýstup a 5&6 jako druhý stereovýstup).
Ve virtualDJ pak lze říct, že Preview bude na 1&2, 3&4 Deck 1, 5&6 Deck 2....
Ve virtualDJ pak lze říct, že Preview bude na 1&2, 3&4 Deck 1, 5&6 Deck 2....