Do začátku

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
maras

Do začátku

Příspěvek od maras »

Čau, hledám nějakou ochotnou osůbku z Brna a blízkého okolí, co by mě zasvětila tady do toho všeho (co k čemu pořádně je, a jak to správně použít, a jak tak nějak hrát na úrovni). Najde někdo takovej? Zatím jsem na VDJ :oops: :sad2: Děkuji

Mr.Stu

Re: Do začátku

Příspěvek od Mr.Stu »

Není nic jednoduššího než si koupit nějakou midi konzoli k počítači a na tom se bez pomoci monitoru (tím mám na mysli vizuální zvukové stopy) snažit dorovnávat dvě současně hrající skladby. Prostě musí "tuc" jedné skladby dělat přesně ve stejnou dobu jako "tuc" druhé skladby. Zní to trochu krkolomě, ale já prostě neumím moc dobře vysvětlovat.

Ber to tak, že nevíš jestli tě hudba a míchání muziky bude dlouhodobě bavit, proto si zprvu kup levnější vybavení a pokud se ti to zalíbí, tak potom nakoupíš (dle peněz) kvalitní Dj výbavu.

Na začátek tedy osobně doporučuji MIDI kontroler (Reloop digital jockey nebo Vestax VCI-100 = ty jsou už docela kvalitní za zhruba 10000,-) a jak sám říkáš, že mícháš ve Virtual DJi, tak potom jenom ten kontroler připojíš k počítači a budeš s ním ten program ovládat. Pokud máš trochu hluboko do kapsy, tak se podívej na Hercules Dj control mp3 (stojí tak 2500,-). Není to sice nic moc, ale na uplnej začátek to stačí.....

1Rozy6

Re: Do začátku

Příspěvek od 1Rozy6 »

Maras a kolik ti je prosímtě let? No já su z Brna a něco bych ti ukázat z dobré vůle možná mohl, co tě baví za styl hrát?
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

Odpovědět