Denon DN-S3700 a virtual dj

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
F69
Příspěvky: 3
Registrován: 10 čer 2011 09:33

Denon DN-S3700 a virtual dj

Příspěvek od F69 » 10 čer 2011 09:43

Zdravím mám problém s ktorým si neviem rady... skúšam prepojiť DN-S3700 s virtual dj. Ovládať to ide bez problémov len zvuk z oboch deckov mi vychádza len s jedného playera.... akoby PC rozoznal len zvukovku v jednom prehrávači a druhú ignoruje.... nestretol sa niekto s niečim podobným????

stopo
Příspěvky: 315
Registrován: 27 lis 2010 11:53

Re: Denon DN-S3700 a virtual dj

Příspěvek od stopo » 10 čer 2011 10:05

neviem ako je to vo virtual dj ale predpokladam ze treba nastavit jeden ako kanal A a druha kanal B napr v traktorovy to je tak ze si das kanal A lavy a pravy nastavys jednu zvukovku (zariadenie) a kanal B nastavys zas druhe
samozrejme aj input aj output

konszpic
Příspěvky: 447
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Denon DN-S3700 a virtual dj

Příspěvek od konszpic » 10 čer 2011 10:50

Vyřešíš to pomocí ASIO4ALL (www.asio4all.com) na Windows OS. Ve Virtualu by určitě mělo jít nastavit zvukovku - vybereš ASIO, poté otevřeš asio settings a označíš pouze ty 2 zvukovky které chceš používat. Následně navolíš která zvukovka bude který deck. Jak a co udělat přesně ve VirtualDJu to neřeknu, nmám s ním zkušenosti ale pujd to přes ASIA - pohledej na foru, řešilo to tu povíc lidí.

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: Denon DN-S3700 a virtual dj

Příspěvek od djfelixus » 10 čer 2011 11:17

Asio4All neni podle mě zrovna stabilní řešení pro živé vystupování. Je to tak doma na trénink, ale na akci bych se s tim bál. Notabene když poslední verze je z minulého roku.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: Denon DN-S3700 a virtual dj

Příspěvek od djfelixus » 10 čer 2011 11:17

Btw... provozuje to tu někdo delší dobu na akcích?
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

F69
Příspěvky: 3
Registrován: 10 čer 2011 09:33

Re: Denon DN-S3700 a virtual dj

Příspěvek od F69 » 10 čer 2011 11:42

ja by som šiel najradšej cez TRAKTOR ale tie prehrávače ho nepodporujú :roll:

konszpic
Příspěvky: 447
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Denon DN-S3700 a virtual dj

Příspěvek od konszpic » 12 čer 2011 12:26

djfelixus píše:Btw... provozuje to tu někdo delší dobu na akcích?
Co máš na mysli - provozování asia na akcích?

Já osobně jedu v Traktoru jen přes ASIO a zatím jsem se nesetkal s nějakým problémem, takže nevidím důvod proč to nepoužívat.

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: Denon DN-S3700 a virtual dj

Příspěvek od djfelixus » 16 čer 2011 09:16

Měl jsem na mysli software Asio4All.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Denon DN-S3700 a virtual dj

Příspěvek od piatro » 16 čer 2011 11:43

súhlasím s felixiusom,kolega si nahodil asio4all (kvôli FL) a nejako mu to dosralo ovládače vo win. serato mohol dať minimálne na 10ms a aj vtedy mal dropouty.
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

Odpovědět