Denon DN-S3700 a virtual dj
Denon DN-S3700 a virtual dj
Zdravím mám problém s ktorým si neviem rady... skúšam prepojiť DN-S3700 s virtual dj. Ovládať to ide bez problémov len zvuk z oboch deckov mi vychádza len s jedného playera.... akoby PC rozoznal len zvukovku v jednom prehrávači a druhú ignoruje.... nestretol sa niekto s niečim podobným????
Re: Denon DN-S3700 a virtual dj
neviem ako je to vo virtual dj ale predpokladam ze treba nastavit jeden ako kanal A a druha kanal B napr v traktorovy to je tak ze si das kanal A lavy a pravy nastavys jednu zvukovku (zariadenie) a kanal B nastavys zas druhe
samozrejme aj input aj output
samozrejme aj input aj output
Vyřešíš to pomocí ASIO4ALL (www.asio4all.com) na Windows OS. Ve Virtualu by určitě mělo jít nastavit zvukovku - vybereš ASIO, poté otevřeš asio settings a označíš pouze ty 2 zvukovky které chceš používat. Následně navolíš která zvukovka bude který deck. Jak a co udělat přesně ve VirtualDJu to neřeknu, nmám s ním zkušenosti ale pujd to přes ASIA - pohledej na foru, řešilo to tu povíc lidí.
Asio4All neni podle mě zrovna stabilní řešení pro živé vystupování. Je to tak doma na trénink, ale na akci bych se s tim bál. Notabene když poslední verze je z minulého roku.
Btw... provozuje to tu někdo delší dobu na akcích?
ja by som šiel najradšej cez TRAKTOR ale tie prehrávače ho nepodporujú 

Co máš na mysli - provozování asia na akcích?djfelixus píše:Btw... provozuje to tu někdo delší dobu na akcích?
Já osobně jedu v Traktoru jen přes ASIO a zatím jsem se nesetkal s nějakým problémem, takže nevidím důvod proč to nepoužívat.
Měl jsem na mysli software Asio4All.
súhlasím s felixiusom,kolega si nahodil asio4all (kvôli FL) a nejako mu to dosralo ovládače vo win. serato mohol dať minimálne na 10ms a aj vtedy mal dropouty.