dekuji predem za kazdou radu

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Dj Tesadela

dekuji predem za kazdou radu

Příspěvek od Dj Tesadela »

ahoj vsem.chtel bych zkusit hrat techno,hardcore a ruzne pop mixi.hrat budu v mistnosti10*10m a nekdy venku na plose asi 90*90m.predstavoval bych si nejakou sestavu ktera bude fungovat na vsechny druhy cd.potreboval bych vedet co vse budu potrebovat a kolik to bude asi stat.zatim nemam ani reproduktory,kabely,proste nic,tak jestly mi to nekdo poradi sakum prdum a za co nejlevnejsi peniz.ps.jsem naprosty zacatecnik dekuji
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

honcka
Vybavení

Re: dekuji predem za kazdou radu

Příspěvek od honcka »

Zvuk, kterej ti dobre nazvuci ten hektarovej placek bude stat minimalne mega :) na ten vnitrni prostor staci 2 aktivky a aktivni woofer - cca od 50k, na zbytek si precti tady ./viewtopic.php?f=35&t=3968

Dj Tesadela

tak venku asi teda hrat nebudu.-)z toho co jsem si precetl mi tak nejak vychazi,ze mi staci,kdyz si koupim ten nejlevnejsi set na2cd od numarku za 6200kc a k tomu nejake reproduktory(mohl bych za ne dat tak max 5tis.) a muzu zacit hrat,je to tak?asi bych zesilel si to objednat a pakb zjistit,ze mi chybi nejaky kabel a specialni karta.-)dekuji za trpelivost

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

za 5000 mas tak stolni repra k pocitaci

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

my máme v bare tieto http://www.rhsound.sk/sk/rhc12-2-400-_h ... hd.381.htm a tento sub http://www.rhsound.sk/sk/hl-15p_aktivne ... hd.437.htm nehraje to zle. pomer ceny a výkonu je celkom slušná,za cca 400€ to vie urobiť poriadny rámus. jasné že to nie je nič extra ale púšťať sa na tom dá. na priestor 10x10m by to už asi nestačilo. tam by som pre istotu bral aspoň tie 15".

Dj Tesadela

tak jinak: na to "domaci hrani" nez se to naucim(a sezenu penize na lepsi)by nestacily nejake do 5tis?chtel bych si splnit svuj sen a zahrat si jinak bych vas tu neotravoval.vzdy,kdyz jsem oslovil nejakeho "zkuseneho dj"tak me odbyl,,nebo mi zkousel vnutit rozbyte gramce:-(momentalne je v mych moznostech zainvestovat asi tak 12tis sakum prdum,tak jsem doufal,ze se to nejak da....

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

na doma na naučenie sa by ti mali stačiť jazdené pio 100ky a ku tomu nejaký lacný numark mix. repráky môžeš použiť od veže ak máš na nej aux in.

Dj Tesadela

budu chtit vse nove.....potreboval bych od nekoho slyset:chlape kdyz si kopis tu setavu na cd od numarku za 6200kc,tak k tomu potrebujes presne tohle a tohle a muzes zacit hrat.chapu,ze tem co uz vedi co a jak to muze pripadat trivialni,ale pro me je to spanelska vesnice.urcite si toto forum dukladneji prectu,abych byl vice v obraze a naucil se to,ale zatim jsem odkazan na pomoc vas dj.

Dj Tesadela

precetl jsem si celou zacatecnickou diskusi a uz jsem o neco chytrejsi

Odpovědět