Hoši mám dotaz..v sobotu idem na akci ale nebudem mat svoj notas ale pisničky budem hrát svoje a hci se zeptat estli když ty písničky dám na flešku a z archivu VDJ zkopiru ten txt soubor do archivu na notasu na kterym budu hrát estli to pujde..jak tak na to koukám tak tam je přesné cesta ke každýmu souboru..Tak si tím nejsem jistej
Předem dík za odpovědi
Cue Stopy
Re: Cue Stopy
Jaksi jsem zapomnel mna hlavní doatz..jde o Cue body označený v tracku Takže znova..Budou se mi ty CUE body zobrazovat i na tom jiným notasu když budu hrát z FLAsH disku ? nebo to budu muset udělat na flesku znova ?
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo
Tak si to zkus doma nanecisto.. Vem ten soubor, nakopci si ho nekam na plochu treba a na puvodnim miste ho smaz.. spust VDJ, zkus si, jestli se ti smazali cue body.. pak si ten soubor znovu najdi a nahrej do databaze... Jestli se ti cue zobrazi, mas vyhrany.. Ale s VDJ nepracuju, takze nevim jestli je tahle teorie proveditelna
Virtual DJ si ukládá všechny informace o skladbách do XML souboru. Pro skladby na disku C je to v dokumentech/VirtualDJ. Pro všechny ostatní disky ukládá tu databázi pod názvem VirtualDJ Local Database v6.xml přímo do rootu (v nejvyšší úrovni) toho disku. Takže si ty skladby nahraj na flashku, ve VDJ si je zanalyzuj, nastav cue body atd. a VDJ si tam uloží tu XML databázi. Pak už stačí tu flashku strčit kamkoliv do PC s VDJ, on si tu lokální databázi najde a bude s ní pracovat...
to bude zábava všechny body uznačovat znova.. no nemám na výběr no
A díky moc Jsem rád že aspon někdo je tu schopnej poradit
A díky moc Jsem rád že aspon někdo je tu schopnej poradit
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo