Čo mi treba?
-
Čo mi treba?
Počul som o veľa veciach ( licenciách, original MP3,CD, legálnom software) preto sa chcem spýtať keby chcem hrať súkromnú akciu teda párty pre kamarátov alebo školskú akciu proste dačo takéto čo na to potrebujem? ( legálny soft, zmluvy, licenciu ... ) ďakujem
Re: Čo mi treba?
Zásuvku s 220V :biggrin2:
-
teda nepotrebujem ziadnu licenciu .. legalny soft .. kupene mp3 nic take ?
-
Teoreticky jo,v praxi to nikdo nedělá... i když mp3ojky si kupuju (teda alespoň ty co hraju na akcích )
-
a keby chcem hrat v krcme alebo bare? tak tam to potrebujem uz legalne vsetko?
kym ti to nikto nepride kontrolovat...
Ja osobne svoju hudbu kupujem, pretoze mi to proste pride neeticke aby som to niekde tahal plus hram dajme tomu andergraund takze je dobre podporit tu scenu a licencie od vypalnickych organizacii neriesim, zatial som sa vdakabohu s nimi nestretol.
Ja osobne svoju hudbu kupujem, pretoze mi to proste pride neeticke aby som to niekde tahal plus hram dajme tomu andergraund takze je dobre podporit tu scenu a licencie od vypalnickych organizacii neriesim, zatial som sa vdakabohu s nimi nestretol.
Na súkromných akciách nepotrebuješ nič. Žiadne licencie ani originály. Ale keď ideš do klubu alebo na verejnú akciu hrať musíš mať originály alebo licenciu (stačí jedno z toho). Pozri si toto http://soza.sk/index.php?id=217