Co dál?

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
pjepjepje

Co dál?

Příspěvek od pjepjepje »

Vždycky jsem chtěl být DJem, když jsem se to naučil doma aspoň nějak obstojně a pořídil si výbavu co by někde na akci nevypadala úplně trapně, tak jsem se postupně k hraní dostal, je to už přes rok a hraju teď docela často. Většinou se lidi baví (samozřejmě, pokud přijdou) a přivydělám si díky tomu něco ke studiu, takže vlastně můžu být celkem spokojený, ale na místech, kde hraju se většinou musím až moc přizpůsobovat lidem, málokdy můžu projevit svůj hudební výběr a to, co mě baví. Nevadí mi se do určité míry přizpůsobovat publiku, ale pořád bych rád měl nějaký svůj styl. Asi 2x se mi podařilo si zahrát na akci, kde jsem mohl hrát podle svého citu a většina lidí se skvěle bavila a to ve mě vyvolalo neskutečný pocit, tohle bylo to, co bych chtěl dělat. Jenže taková příležitost se mi naskytne tak jednou za půl roku a mi se zdá, že se plácám na místě. Samozřejmě i hraní na čistě komerčních akcích má něco do sebe a dalo mi to nové zkušenosti ale necítím, že je to to, co bych chtěl dělat věčně. To, co mě baví ani není nějak extrémně undergroundová hudba, která by neměla svoje posluchače, ale já se teď cítím jak ve slepém bodě, kdy nevím, jak dál. Dělám svůj podcast, kde svůj výběr prezentuji, mám domluvené nějaké promo fotky co se známým nafotíme a pár dalších věcí, ale je mi jasné, že tohle nestačí, nemá někdo nějaké rady, kde s tím začít?

Odpovědět