Chci začít mixovat co ktomu všechno potřebuji?

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
acryo

Re: Chci začít mixovat co ktomu všechno potřebuji?

Příspěvek od acryo »

V dnesni preDJovane dobe, by sis to mel sakra rozmyslet. Delat dj neni az takova sranda jak se zda.. Takze by sis mel taky dobre rozmyslet, jestli to myslis vazne nebo to jen tak chces zkusit a za 2 mesice se ti na konzoly bude akorat tak prasit.. Na zacatku ses ptal co potrebujes na djing.. Tak prome PC/nejlepe notebooku (kvuli mobilite), allIN1 konzoli a zvukovky (ale uprime ted vsichni ve forku narovinu..je ta profi zvukovka pro zacatek fakt tak moc dulezita? Je tam tak strasnej rozdil, ze musite mit hned ted NI2DJ ? Neni lepsi zainvestovat ty 2500 spis treba do lepsich sluchatek co vam vydrzej nebo lepsi konzole??? Opravdu potrebujete hned NI2DJ, protoze hned jak si ten gear poridite pudete nekam do klubu ?? nemyslite, ze treba bude prvni 2-3 mesice podstatny ucit se srovnani beatu (ano, funkce sync je fajn,ale naucit by se to mel snad kazdej...auto taky musis nejdriv nastartovat nez se rozjedes), naucite se pocitani, vychytavat odpalovani atd atd...kvalitni zvukovka na zivou reprodukci muze klidne nejakej cas pockat).... Potom taky soft.. Dneska mas na vyber s celkem pestry palety: Traktor,Virtual DJ, MixVibes ci serato (takze by sis mel stahnout dema, vyzkouset a rozhodnout co ti vic sedi).. A v neposledni rade obrnit vytrvalosti a penezma, ktery budes vrazet do vybaveni a do nakupu origo hudby (je MNOHEM lepsi si najet na web typu beatport.com a za nejakou dvacku si koupit ciste ripnutej wav/mp3-320kbps, nez hodiny hledat song vsude mozne v nejaky "lepsi" kvalite na serverech typu zippyshare,filestube,ulozto,rapidshare a nevimcoshare) ... Ze zacatku taky neni dobry zahrnout se KVANTEM pisnicek, ktery budes mixovat... Vyber si 10 nejlepsich a na tech vsechno zkousej (nejlepsi myslim ty, kde slysis cisty beaty, nema nejaky prervany pasaze, neni tam moc vokalu atd..).. No to uz staci, nebudu te dal strasit.. HF GL

Jarda27

Příspěvek od Jarda27 »

dobry den chtel bych zacit mixovat hudbu co k tomu vsecchno potrebuji

fb_mekaj

Příspěvek od fb_mekaj »

Čau kluci potřeboval bych poradit včera jsem koupil licenci virtual dj plnou verzi ale ale vůbec se nemůžu přihlásit psal jsem na jejich stránky a napsaly že už jsem přihlášený jde o to že si to asi pamatuje předchozí verzi na tom účtu a nechce se mi to přihlásit děkuji moc za rady

Odpovědět