BPM na mixáku

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Kulíšek

BPM na mixáku

Příspěvek od Kulíšek »

Ahoj.Jsem začátečník a rád bych věděl k čemu přesně slouží BPM counter na mixpultu...a jak se to používá..

Ps..... Už jsem tento dotaz tady před dvouma hodinama dával a nechápu kdo jej vymazal...... :evil:

lukoslaf

Re: BPM na mixáku

Příspěvek od lukoslaf »

Vymazal som to ja a urobim tak znovu za 24h. Staci trosku, naozaj len trosku namahy s hladanim a netrebalo zakladat (pre mna a urcite aj pre ostatnych tak stupidne) vlakno. Just ti tu nedam link, pohladaj si to tu. Ak sa ti leni najst odpoved, tak sa rovno v*ser na DJ-ing...
Dam ti aspon napovedu: Skus kliknut o jeden topick vyssie...
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Bpm counter na mixu ti slouží bud na zesinchronizováni Beatu nebo na sinchro zvukových efektu.Pokud používáš player s displejem tak to máš i na něm.Pokud hraješ z obyč kontroleru tak se ti ta funkce hodí.

lukoslave.... 2 věty není zas tak velká práce,ani jsem se nezapotil...

lukoslaf

Příspěvek od lukoslaf »

Bobo ano mas pravdu, 2 vety niesu vela prace, tak isto si precitat zaciatocnicky topick nieje vela prace :wink:
Tu sa jedna o princip, ved nato tam je ta tema aby sa tu neza*ieralo forum podobnymi dotazmi...
Nasledujuca otazka bude aka? Naco je crossfader? :lol: Ja si nechem honit ego ani sa vysmievat zaciatocnikom, ale treba uznat ze v dnesnej dobe googlu si clovek najde vsetko potrebne aj bez hlupych otazok :!: :wink:
PEACE

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Sorry ale ta funkce Hledej nefunguje zrovna jako křištálová koule...

lukoslaf

Příspěvek od lukoslaf »

Uz ked smeroval otazku do spravnej sekcie, tak nemohol prehliadnut prvu temu... Tam je to viacmenej strucne vysvetlene hned v uvodnych riadkoch :palec+:

Odpovědět