bcd2000+traktor=nefungujici odposlech

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
jurajkukuraj

bcd2000+traktor=nefungujici odposlech

Příspěvek od jurajkukuraj »

Mam controler Behringer BCD 2000 a soft k tomu jedine traktor 2.6.1.Navolil jsem v setupu zvukove zarizeni prave BCD-2000 a to mi dalo JEN DVA KANALY.A ja potrebuju samozrejme 4 pro master a monitor.Netusim kde je chyba, zkousel jsem jine verze traktora a ovladace pro controler mam ze stranek vyrobce.Netusi nekdo kde by mohl byt error?

Arojnhnijt

Re: bcd2000+traktor=nefungujici odposlech

Příspěvek od Arojnhnijt »

jurajkukuraj píše:Mam controler Behringer BCD 2000 a soft k tomu jedine traktor 2.6.1.Navolil jsem v setupu zvukove zarizeni prave BCD-2000 a to mi dalo JEN DVA KANALY.A ja potrebuju samozrejme 4 pro master a monitor.Netusim kde je chyba, zkousel jsem jine verze traktora a ovladace pro controler mam ze stranek vyrobce.Netusi nekdo kde by mohl byt error?
Z BCD 2000 vic jak dva stereo kanaly nedostanes. Jeden klasicky zadem (master) a ten druhy ve predu sluchatkovy (cue).

Nevim co jsi myslel tim 4 kanaly...na master potrebujes jeden a na cue druhy. Pokud chces zvlast odposlechy da se to vyresit ze cinch kabely pichnes do rozdvojky a budes mit master+odsposlech.

crewy

Příspěvek od crewy »

on mluvi o 4 mono kanalech(teda dva stereo). kde muze byt chyba nevim nikdy jsem BCD nemel

Juraj

Příspěvek od Juraj »

Ahoj, ano myslel sem 4 mono.Tedy 2 stereo.V traktoru dam SETUP>AUDIO> a v OUTPUT CHANEL ROUTING mam jen aktivni kanal pro master, ale pro monitor uz ne(not connected).Takze nerozjedu odposlech.Uzivam traktor 2.6.1.022

DJ ALF

Příspěvek od DJ ALF »

Juraj píše:Ahoj, ano myslel sem 4 mono.Tedy 2 stereo.V traktoru dam SETUP>AUDIO> a v OUTPUT CHANEL ROUTING mam jen aktivni kanal pro master, ale pro monitor uz ne(not connected).Takze nerozjedu odposlech.Uzivam traktor 2.6.1.022

Ahoj. Zkoušel jsi překopat nastavení ? je to možná jen blbě nasetapovaná verze BCD čka
BCD 3000, ACER EXTENSA 5220, TRAKTOR 2 PRO scratch

Odpovědět