audio setup traktor 1.2.5

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
mariiano
Příspěvky: 4
Registrován: 11 říj 2011 13:46

audio setup traktor 1.2.5

Příspěvek od mariiano » 11 říj 2011 14:09

Ahoj.

som novacik

nainstaloval traktor version 1.2.5 co mam na cd k numark mixtrack.
ale hlavny problem je to ze nechce mi ist zvuk
preferences\audio setup\audio device dava na vyber audio 2dj(asio),audio 4dj(asio),audio 8dj(asio),
high definition audio device(6in,4out)(wasapi(shared mode)).
vsetky som skusil ale ani jeden mi nechce ist.
kde sa skryva ta chyba?

dakujem za pomoc

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: audio setup traktor 1.2.5

Příspěvek od stereoman » 11 říj 2011 14:18

Co mas za zvukovku?

mariiano
Příspěvky: 4
Registrován: 11 říj 2011 13:46

Re: audio setup traktor 1.2.5

Příspěvek od mariiano » 11 říj 2011 14:25

sorry zabudol dat ze to mam notebook

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: audio setup traktor 1.2.5

Příspěvek od stereoman » 11 říj 2011 14:41

Ty to radeji vzdej, misto toho aby jsi odpovedel na otazku, tak napises neco jineho. Chtel jsem ti pomoct, ale plytvas mym casem...

mariiano
Příspěvky: 4
Registrován: 11 říj 2011 13:46

Re: audio setup traktor 1.2.5

Příspěvek od mariiano » 11 říj 2011 14:44

ze aku zvukovku mam v ntb to neviem povedat

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: audio setup traktor 1.2.5

Příspěvek od Azu » 11 říj 2011 14:53

high definition audio device(6in,4out)(wasapi(shared mode))
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

mariiano
Příspěvky: 4
Registrován: 11 říj 2011 13:46

Re: audio setup traktor 1.2.5

Příspěvek od mariiano » 11 říj 2011 14:56

tak ze uz teraz aj zvukovku viem ale este nevieme ze preco to nechce hrat.

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: audio setup traktor 1.2.5

Příspěvek od stereoman » 11 říj 2011 16:48

Jakou ma zvukovku v notasu vim. Myslel jsem, ze kdyz si nainstaloval ovladace na A2,4,8 , tak jsem predpokladal, ze vlastni alespon jednu z nich.

Podivej se jak mas nastaveny output routing. Tam to nastav na potrebne vystupy!
To je dneska zase darecek :lol: .

marw_84
Příspěvky: 116
Registrován: 11 srp 2009 22:00

Re: audio setup traktor 1.2.5

Příspěvek od marw_84 » 12 říj 2011 13:18

no já pochopil, že nemá externí zvukovku. Pouze tu v ntb.

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: audio setup traktor 1.2.5

Příspěvek od stereoman » 12 říj 2011 20:33

Neznam nikoho, kdo bych chtel hrat s integrovanou zvukovkou. Takze nad touto moznosti jsem ani nepremyslel.

marw_84
Příspěvky: 116
Registrován: 11 srp 2009 22:00

Re: audio setup traktor 1.2.5

Příspěvek od marw_84 » 13 říj 2011 15:49

udělal si chybu, že si koupil Numark Mixtrack a né Mixtrack pro, který má už svojí zvukovku. Ted musíš dokoupit externí. Ideálně Audio 2 DJ http://www.dj-obchod.eu/zvukove-karty/n ... -2-dj.html

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: audio setup traktor 1.2.5

Příspěvek od Azu » 13 říj 2011 16:13

Pokud to má jako většina lidí jen na to domácí hraní v pokojíku, tak mu bude stačit i ta integrovaná zvukovka co má v počítači, tedy pokud nemá náhodou notebook, tam to je v prdeli :)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

marw_84
Příspěvky: 116
Registrován: 11 srp 2009 22:00

Re: audio setup traktor 1.2.5

Příspěvek od marw_84 » 13 říj 2011 16:53

právě, že notebook má

Odpovědět