po roku som znovu zavítal na chorvátsku ibizu na festival HTC Day & Night. Po príchode na pláž som si hneď všimol menšie zmeny. Kalypso presunulo oproti minulému roku hlavné pôsobisko DJa hneď pri vchod (na miesto afterbeach "pultu"). Ostatné podniky len menšie kozmetické úpravy až sme došli až k NOA. Najväčšie prekvapenie tohto roku pre mňa - nové poschodie (síce nefungovalo pokiaľ som tam bol , ktovie prečo

), nanovo prerobené pódium, proste paráda.
Hudba:
Kalypso klasika, deep, tech house, Euphoria - komercia, Aquarius a Papaya - progressive a electro house, NOA - zo všetkého trochu, okrem komercie.
Oproti minulému roku sa posunuli začiatky akcií - afterbeach na 17-tu a hlavnej akcie na 22-hu hodinu.
Z hviezd čo tam hrali boli pre mňa najlepší - Thomas Gold - príjemne prekvapený z jeho setu, Dannic - klasika, to čo som očakával od neho a Nicky Romero - wau , proste ...... chlapec vie
Basto podla mňa zahral priemerný set, nič extra, Michal Poliak - pre mňa dosť veľké sklamanie na to akú reklamu si robil na tú akciu, nič mu nevychádzalo, bilo sa mu to (ale to sme počuli asi len my čo sa v DJingu pohybujeme, lebo ostatný sa bavili

). pre mňa zabil akciu po Dannic-ovi

Swanky Tunes som nestihol, únava robila svoje (na druhý deň sme už cestovali domov) čo aj ľutujem, ale šak hádam niekedy na budúce.
Ostatné podniky klasika, nič extra - hudba dobrá, ľudia sa bavili a pili a to je dôležité
Afterbeach štandard, tento rok bez nejakej "vychytávky" (minulý rok to bolo LMFAO - Champagne Showers ft. Natalia Kills - tanečníčky počas refrénu striekali šampanským

)
zhrnutie:
parádna party dovolenka, vrelo odporúčam každému čo má s DJ-ingom čo to dočinenia , či to je d&b, house, hip-hop, trance alebo diskotékový DJ, majitelia klubov, osvetlovači, vyhadzovači, barmani .... proste všetci čo sú vo fachu
Teším sa na ďalší rok !!
p.s. : aj tam sa používajú konzoly a nikto to nerieši na čom hráš
p.s.2 : hit tohoto roku [youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=rHE0bjtZDpY[/youtube]
veľká pecka