Zmluva DJ s organizatormi diskoteky
Zmluva DJ s organizatormi diskoteky
Prosim vas nevedel by mi niekto zaslat vzor zmluvy DJ s oranizatormi diskoteky na mail : fasak11@azet.sk ? Alebo poradit kde to najdem.
Re: Zmluva DJ s organizatormi diskoteky
Taka zmluva aj existuje?
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
poslal som ti mail....toto pouzivam ja ....je to univerzalne
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
nema, mozes poslat aj mne? Celkom ma to zaujima, kedze som sa s tym este nestretol
matuli3@gmail.com
diki
matuli3@gmail.com
diki
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
Dakujem velmi pekne velmi mi to pomohlo.
Prosím ešte o jednu radu, že keď je súkromná akcia napr. svadba,oslava atď či sa môžu použiť napaľované CD.
čo ti na to odpovedať ...nemalo by sa ...no na skúkromnú akciu ti môže prísť Repčík akurát len ako hosť a pri Diridonde a 6 dcl vína dať ruku hore ....pochopil si?opeth píše:Prosím ešte o jednu radu, že keď je súkromná akcia napr. svadba,oslava atď či sa môžu použiť napaľované CD.
inak....ta zmluva, neberte to ako fakt, ze to tak musi byt .... no ja ju tak mam a zatial sa osvedcila .... no ak mate nejake pripomienky, tak rad z nich budem cerpat
ok ...kedze mi pisete viaceri, tak som to dal sem http://ulozto.sk/xCWQYhg/zmluva-dj-marco-pdf
takze mozu bytnema.dj píše:čo ti na to odpovedať ...nemalo by sa ...no na skúkromnú akciu ti môže prísť Repčík akurát len ako hosť a pri Diridonde a 6 dcl vína dať ruku hore ....pochopil si?opeth píše:Prosím ešte o jednu radu, že keď je súkromná akcia napr. svadba,oslava atď či sa môžu použiť napaľované CD.
citácia SOZA:
"Hudba predvádzaná na súkromných podujatiach - ako sú napr. svadby, oslavy narodenín a pod. sa za verejné podujatie nepovažuje a SOZA za ňu nevyberá autorské honoráre."
takže podľa tohoto sa môže hrať z napal CD.
"Hudba predvádzaná na súkromných podujatiach - ako sú napr. svadby, oslavy narodenín a pod. sa za verejné podujatie nepovažuje a SOZA za ňu nevyberá autorské honoráre."
takže podľa tohoto sa môže hrať z napal CD.