zalezi jake chces?Thund3R píše:Dobře,tak se ukaž...dva gramofony,celková cena tak do 13 tisíc...djtranceforce píše:napis o co mas zajem a ja ti napisu cenyKenny Dixx píše:Jo dej nám odkaz...... nebo alespoň napiš ceny nějakých produktů
zasilam z usa
-
djtranceforce
-
djtranceforce
-
djtranceforce
-
djtranceforce
-
djtranceforce
Mike1: Pokud máš zájem o VCI-100, tak mně můžeš napsat a příští měsíce se můžeme domluvit, budu mít volný hned dva předváděcí kusy, stejně tak bude jedno BCD2000 úplně nové nepoužité co dostal známej k vánocům a jemu je to k ničemu.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Připočti si DPH + CLO + poštovné a zjistíš že ušetříš v rozmezí 7 - 10% oproti ceně tady, pak ještě počítej s tím, že ti to nepůjde zapojit do naší zásuvky a budeš potřebovat v lepším případě redukci, v horším případě pokud je to jen na 100V budeš potřebovat k tomu i zdroj. V případě jakýchkoliv problémů to nevyreklamuješ, protože záruka na to bude maximálně rok, poštovné kvůli reklamaci další kotel a budeš to mít z baráku pryč pěkně dlouho a pokud si v tom dělal úpravu zdroje, tak to ani nevyreklamuješ. Takže pokud to shrnu, tak když chceš takto šetřit, tak si raději kup tu techniku od někoho na inzerát a vyjde tě to i levněji a budeš na tom bez záruky úplně stejně. V případě reklamace tě to totiž vyjde stejně jako tady nebo dokonce dráž. Další možností je vypravit se na návštěvu některého shopu v sousedních státech kde už by nebyl takový problém s reklamací a s napájením.
Právě se hodně rozmýšlím.... AC adaptér by nebyl problém ten stojí max. do 300kč.
Já s tou zárukou vůbec nepočítám nikam bych to asi neposílal to radši nechat opravit ale u takových kvalitních věcí se zas jen tak něco nepoto... (nepočítám namáhané součásti - fadery, knoby atd.)
Fakt nevím no, neznám nikoho kdo by prodával použitý např. ten Korg zero.
Nu bez DPH a cla by přišel na 21 tis., od někoho jsem zase slyšel že se nic při dovozu neplatí takže newim jak to chodí. A tady někde jsem zase četl že Clo bejvá do 15% to by bylo potom dohromady max. 34% navíc - to už by se moc nevyplatilo no.
Já s tou zárukou vůbec nepočítám nikam bych to asi neposílal to radši nechat opravit ale u takových kvalitních věcí se zas jen tak něco nepoto... (nepočítám namáhané součásti - fadery, knoby atd.)
Fakt nevím no, neznám nikoho kdo by prodával použitý např. ten Korg zero.
Nu bez DPH a cla by přišel na 21 tis., od někoho jsem zase slyšel že se nic při dovozu neplatí takže newim jak to chodí. A tady někde jsem zase četl že Clo bejvá do 15% to by bylo potom dohromady max. 34% navíc - to už by se moc nevyplatilo no.
samozřejmě, že při dovozu z USA se clo a dph platí
Re: zasilam z usa
dokázal bys poslat Technics RPDH1200 jako gift ? a za kolik ?
Re: zasilam z usa
Hele,za kolik by jsi dokázal sehnat 160Gb iPoda Classic? :biggrin2: :ugeek2:
Energy Uplifting Trance = Thund3R Style
In Trance we Trust
In Trance we Trust