na začátek chci upozornit, že se tu nesnažím nic propagovat - čtěte dále.

Před pár lety jsem si založila web ohledně hudební produkce - zejména v FL Studiu. V FLku dělám přes 4 roky. Poslední rok jsem se webu věnovala více, ale věřím, že by mohl mít mnohem větší úspěch a být více profesionální. Inspirací k založení webu mi bylo to, že existuje spoustu zahraničních webů s touto tématikou, ale jen málo v češtině a přišlo mi to jako dobrý nápad, založit takový projekt i pro ty, kteří angličtinu neovládají na 100%.
Přišla mi myšlenka, že by bylo super mít někoho, kdo na tom bude dělat se mnou. Nejlépe někoho, kdo se hudbě také věnuje (alespoň přes rok) a velké plus by bylo i to, kdyby měl znalosti i v oblasti propagace, marketingu apod. (ale nevyžaduji to). Bylo by skvělé, kdyby ho bavilo tvořit pro radost a chtěl pomáhat ostatním - web nevydělává (zatím), ale věřím, že při společné práci by určitě vzniklo spoustu nápadů, jak web vylepšit a mohl by i vydělávat.
Na web píšu různé články k hudební produkci a všeho kolem ní + tvořím příspěvky na sociální sítě, které jsem vytvořila pro web.
Pokud by se tu našel někdo, kdo by měl zájem se mnou dělat na tomto projektu, určitě napište do zpráv.

Hezký den