Web o hudební produkci...

Diskuze o DJingu a věcech kolem něj, které se do předchozích kategorií nehodí.
Odpovědět
FLko.cz

Web o hudební produkci...

Příspěvek od FLko.cz »

Dobrý den,
na začátek chci upozornit, že se tu nesnažím nic propagovat - čtěte dále. :)

Před pár lety jsem si založila web ohledně hudební produkce - zejména v FL Studiu. V FLku dělám přes 4 roky. Poslední rok jsem se webu věnovala více, ale věřím, že by mohl mít mnohem větší úspěch a být více profesionální. Inspirací k založení webu mi bylo to, že existuje spoustu zahraničních webů s touto tématikou, ale jen málo v češtině a přišlo mi to jako dobrý nápad, založit takový projekt i pro ty, kteří angličtinu neovládají na 100%.

Přišla mi myšlenka, že by bylo super mít někoho, kdo na tom bude dělat se mnou. Nejlépe někoho, kdo se hudbě také věnuje (alespoň přes rok) a velké plus by bylo i to, kdyby měl znalosti i v oblasti propagace, marketingu apod. (ale nevyžaduji to). Bylo by skvělé, kdyby ho bavilo tvořit pro radost a chtěl pomáhat ostatním - web nevydělává (zatím), ale věřím, že při společné práci by určitě vzniklo spoustu nápadů, jak web vylepšit a mohl by i vydělávat.
Na web píšu různé články k hudební produkci a všeho kolem ní + tvořím příspěvky na sociální sítě, které jsem vytvořila pro web.

Pokud by se tu našel někdo, kdo by měl zájem se mnou dělat na tomto projektu, určitě napište do zpráv. :) Nehledám žádného profesionála, sama nejsem profesionál. :)

Hezký den

Odpovědět