Tak taky pridam par svejch zazitku! Nejsou teda tak moc husty, zatim sem poradne moc "venku" nehral.... nemam kde, nikdo v okoli breakbeat neposloucha :'( Ale to je jedno, na silvestra, sem hral(teda poustel z normal mp3 prehravacu) pisnicky(boze snad uplne vsechno, uz vim jak se cejtej disko pousteci!), bylo to kvuli tomu, ze sem si poridil mensi repraky, tak sem chtel skusit co dokazou

A tak sme to tam nejak zapojili, museli sme docela narychlo, bylo zpozdeni... a tak napichnu na jacka svum starickej ZEN touch a poprvi poustim..... meli sme pujcenej zesik na basak a par kabelu.... a hle hrala jen jedna strana..... lidi koukali co delame.... rikal sem si a je to v p*ci, fakt v p*ci, lidi porad tak divne koukali, my behali okolo beden a zesiku, skouseli sme je zapnout a zase vypnout.... podivam se na mix a tam behaj LEDky jen na pravym kanalu, tak skousim blbnout s mixem.... porad... rikam si, sakra odesel mi jeden vystup na mixu, tak to sme pekne nameteny, dalsi lidi prichazeli... byl sem uz fakt zblblej, nevedel sem si proste rady.... az prisel bracha a rika, hele ten jack ma bejt takhle povytazenej z toho prehravace? A v tu chvili sem myslel ze se zabiju... byl sem tak zblblej, ze sem si ani neuvedomil, ze ty LEDky ukazujou vstup, ne vystup, jo to byl zazitek!!! No nic tak sem zacal s kamosem napul poustet, byl sem uz pak trosku nacamranej, mam starej Numark s kaosspadem v sobe, takze sem si pri jednom konci pisnicky zapnul pravej cudl, aby efekt fakal na pravej kanal a pouzil sem takovej ozvenovej efekt, kterej se hodil, na to sem zacal vpoustet druhej track, a rikam si to nejak divne kope, mel sem ruku z efektu pryc, stahnul sem pravej kanal, a porad to strasne kopalo, co k*rva, lidi opet divne koukali.... pak se kouknu, hle muj kaos mel zaplej i levej cudl a jeste k tomu HOLD, takze efekt byl i na tu druhou a tam se ten efekt fakt nehodil

D A jak sem byl nacamranej tak me ani nenapadlo ze by to mohlo bejt nastaveny.... No to sou moje "zatim" nejhustci zazitky

Mejte se a sorry za delku