UPRAVA HLASU

Diskuze o DJingu a věcech kolem něj, které se do předchozích kategorií nehodí.
Odpovědět
AcID

UPRAVA HLASU

Příspěvek od AcID »

Cau vsichni :) Zacinam se zajimat o veci okolo DJ a uz nejakou dobu kutim vlastni muziku ve FL. Moc by me zajimalo, esli nekdo netusi, jak se upravuje takej ten standartni hlas, jak ho slychame na zacatcich setu na akcich (transmission, SW apod.) takej ten hlubokej muzskej mazackej...

Zda to je upraveny v nejakym programu, prohnany ruznejma filtrama atd... nebo esli na to je nejakej vychytanej programek, kde se da snadno menit hlas...

Diky moc za kazdou radu :wink:

AcID

Příspěvek od AcID »

Jo a omlouvam se za ty velky pismena v predmetu topicu... Sem si nevsim ze mam zaplej Caps Lock a editovat to neslo :(
Work hard, party hard.

PVD

Příspěvek od PVD »

to by me taky zajimalo. ale me jde spis o tvorbu robotickeho hlasu jako je treba ve skladbe U96 - das boot. chtel bych neco co by z moji namluvene reci udelalo, rec od robota :twisted: nevite jak na to?

fanda007

Příspěvek od fanda007 »

V FL se dá vložit text který ti přrvykládá nastavený hlas.. ale jen anglický text..

AcID

Příspěvek od AcID »

coz treba to co rikas ty neni problem, jak pouzivam FL, tak v tech novejsich verzich, videl sem to v 6 i v 7, muzes bud vyuzit vestavene funkce tvorby hlasu (neco jako je ve windows tzv. Speech), napises text a ono to nejak povi :) A pak si muzes u toho vybrat ruzny styly hlasu, robot a muz, zena, septani, atd... a pak si u toho nejak menit melodii....

Ale jak z tveho hlasu udelat hlas robota taky nevim... coz je podobnej problem jako z toho udelat ten hlubokej hlas...
Work hard, party hard.

fanda007

Příspěvek od fanda007 »

jj, já tě chápu.. taky nevím jak by se to dalo udělat. já to řešil metodou FL-Text to speec. jestli najdu nějakej program tak dám vědět

Buchy

Příspěvek od Buchy »

Lidi můj názor je že někoho s dobrým hlasem najdou ... možná že i někoho s obyčejným hlasem ... a prostě to namluví a pak to různě upraví. Ale jde o to že ten základ namluví někdo a ne počítač ... Jednou jsem takle zkoušel dělat znělku do rádia a taky jsem to namluvil sám a upravil přes Nero (byl oto fakt dávno :-D ) a byl z toho hustej hlas :D :D

EVO

Příspěvek od EVO »

Chlapi teď Vám neporadim jakej software, ale hardware to dělá běžně - VOCODER. Používá to např. Miss Kittin apod. Normální krabička a v ní máte filtry apod. Předpokládám že něco softwarovýho na ten způsob bude taky... :wink:

Odpovědět