tvrdy drogy...

Diskuze o DJingu a věcech kolem něj, které se do předchozích kategorií nehodí.
EVO

Příspěvek od EVO »

Souhlas s Buchym. Já myslim že je každýho věc jestli si něco veme nebo ne, pokud tim neotravuje ostatní a do ostatních se nenaváží, neprudí, nic neničí atd. Je to imho každýho věc a jestli má někdo oči jak pomeranče - co je komu do toho? Tedy - je-li mu přes osumnáct. A to je právě ten kámen úrazu, připomíná mi to nedávnou akci (tekkno) kde jsem viděl fakt tak max. 11 letýho kluka vyjetýho jak pometlo, to se mnou docela otřáslo.
Každopádně myslim že by měl začít každej sám u sebe, fakt jsem nechápal, když tomu kloučkovi barman bez okolků nalil pivko. Pánové, jestli děláte akce, tak spíš dávejte bacha na takovýhle věci, prostě natvrdo nenalejtvat dětem pod osumnáct apod. Jinak se situace nezmění a bude se jenom zhoršovat :roll:

Buchy

Příspěvek od Buchy »

Ono existuje ale nalejvat - a nalejvat ... prostě když přijde do baru 11letej kluk tak 1. tam nemá vubec co delat a kdyz uz tam je tak mu nenalít ... tak do těch 16 bych prostě nenalíval ani za nic ... ale me je 17 a když někde jsem tak si dám jedno pivko ... a to je mi pod 18 ale ... co uděla jedno pivo ? ale to jsme u alkoholu ... tu se resi drogy ... mozna kdyby byla nějaka ochranka nebo neco u dveri a ti by šacovali ... to by bylo něco :D nebo detektor drog :-D ... každopádně to je svinstvo ... a melo by se vymítit ...

heerer

Příspěvek od heerer »

Smazilo se, smazi se a smazit se bude :D , jen fak je kdyz jsem byl na hradhousu tak tolik smazek pohromade jsem dlouho nevidel. Asi jsem na to starej :?

Odpovědět