tvoris hudbu-tracky techno,haus?
- Dj Tesadela
tvoris hudbu-tracky techno,haus?
kdo tvori hudbu a chtel by spolupracovat na tvorbe setu at mi sem hodi link na svuj konkretni track,kterej bych si mohl poslechnout,popr.ulozit a vypalit. rad bych do sveho(naseho) setu zakomponoval pasaz ze ktere pujde mraz po zadech neco jako soundreck k terminatorovy a jeste mi chyby totalni slapak,kde bych si predstavoval i nejake zvlastni zvuky,treba motorovou pilu atd :ugeek2: zn:lidi typu "Pola Bulvy" se zdrzi of topic komentaru.
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec
Re: tvoris hudbu-tracky techno,haus?
Si projeď Vlákno sety uživatelů a pokud ti něco padne do ucha tak daného člověka oslov,... ten tvůj systém mi příjde divně složitý. Každej má jinou představu o tom co je pro něj totalní šlapák a každýmu běhá mráz po zádech z něčeho jiného,...tesadela píše:kdo tvori hudbu a chtel by spolupracovat na tvorbe setu at mi sem hodi link na svuj konkretni track,kterej bych si mohl poslechnout,popr.ulozit a vypalit. rad bych do sveho(naseho) setu zakomponoval pasaz ze ktere pujde mraz po zadech neco jako soundreck k terminatorovy a jeste mi chyby totalni slapak,kde bych si predstavoval i nejake zvlastni zvuky,treba motorovou pilu atd :ugeek2: zn:lidi typu "Pola Bulvy" se zdrzi of topic komentaru.
mne napriklad beha mraz po chrbte z tohto setu ./viewtopic.php?f=10&t=7822
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300
- Dj Tesadela
diktat,slapak....v technu a hausu to bude pro vsechny asi vesmes stejny a to same si myslim i o mrazive pasazi.-)ano,delam to trosku slozite a take jsem zkosel hledat mezi sety uzivatelu,ale jelikoz me (bez urazky)uz na prvni strane tak trestila hlava,tak na to abych to projel cele opravdu nemam.
Jo neježe z toho běhá mráz po zádech ale to se ti začnou kroutit i kabely k reprákům,...lukoslaf píše:mne napriklad beha mraz po chrbte z tohto setu ./viewtopic.php?f=10&t=7822
- Dj Tesadela
jestly se chces nekomu vysmivat,tak mi sem uz nepis.neber to zle,ale tohle fakt nemusim.lukoslaf píše:mne napriklad beha mraz po chrbte z tohto setu
tak ja sa nevysmievam nikomu, kazdy dajako zacinal, ale toto bolo moc... najlepsi pohon pre cloveka je kritika, bud si ju niekto zobere, alebo nie
sorry za offtopic ale nedalo mi to 
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300
- Dj Tesadela
ok.-)
veľmi nechápem o čom sa tu bavíte.
chceš urobiť nejaký soundtrack s motorovou pílou,alebo ja som ešte prispatý?
topic je o vlastnej tvorbe a vy tu píšete o setoch. Tesadela, poprosím podrobnejšie vysvetlenie.
- Dj Tesadela
to piatro:rad bych se pokusil o zhruba 2-3 hodinovy set,slozeny castecne i z tracku od zdejsich clenu.mam takouz jakouz predstavu o prubehu setu a rad bych do toho napasoval neco originalniho(terminatora zna kazdy.-) )a verim,ze se tady najde nekdo schopny neco takoveho vytvorit a ze se nejak domluvime...s tou motorovou pilou jsem si to predstavoval tak,ze by jela do rytmu k basum(neumim to odborne popsat-) ) buc buc buc a do toho by soucasne jelo vrn vrn vrn(motorova pila):-):-)nemusi to byt zrovna motorova pila,klidne to muze byt zvuk jineho stroje ktery se taky dostane rychle na max.vykon....proste to musi mit "stavu"
- Dj Tesadela
takze uz mam prvni track(y) na pouziti....diky, to vybuzeni v 3min a 50sec je primo zenialni. ps. ty linky muzete hazet rovnou sem.....