O2 Dance Music Awards 2007 - o nas, bez nas

Diskuze o DJingu a věcech kolem něj, které se do předchozích kategorií nehodí.
Odpovědět

Souhlasite s pouzitim nabidky v ankete Dance Music Awards 2007

Ano
0
Žádná hlasování
Je mi to jedno
3
17%
Ne
15
83%

Celkem hlasů: 18

norman_cook

O2 Dance Music Awards 2007 - o nas, bez nas

Příspěvek od norman_cook »

panove , tak ceska anketa Dance Music Awards nam tento rok zasadila tvrdou ranu!!!

letos muzete hlasovat pouze pro DJs z nabidky, kterou nam pripravila porota slozena z techto lidi:

Aleš Bleha,Paya,Myclick,Agent,Lucca,Pavel Čejka,Dan Kafka,Tomas Ondracek (Fly),Lumír Skokan,Luboš Novák,Dan Walterstein,Jan Osoba,
Daho,Martin Gredner,Michael C,Zdeněk Pospíchal,Shorty,Michal Lukeš,
Drobex,Štěpán Dlouhý (Texx)

bohuzel mi pripada, ze tato porota nominovala do seznamu predevsim sebe a sve zname :!:

norman_cook

pro neznale posilam link o co jde:

http://www.dancemusicawards.cz/dma

PVD

Příspěvek od PVD »

ta anketa je vysledkama o nicem a timto pocinem me uplne prestala zajimat :evil:

EVO

Příspěvek od EVO »

Chlapi chlapi! Já s tim taky nesouhlasim, ALE!:
Nezapomínejte na minulý ročníky!
Copak pořád chceme jenom trapně přihlížet tomu, jak vítězí absolutně neznámej dj jakožto projekt či objev roku, a dalším úplně nesmyslnejm výsledkům jenom kvůli tomu, že se partička nadšenců lokálního přidýdžejíka rozhodla pro něj hlasovat a v anketě ho těžce podpořit?? Dyť to bylo na zvracení, fakt už nikdy více, lepší tohle než co bylo, imho, samozřejmě...

Nehledě na fakt, ruku na srdce, myslím že byli vybraná kvalitní jména, která však především mají ŠANCI NA ÚSPÉCH! Na co tam budou vybírat místního dje Pepka, kterej sice hraje nejnovější elektroniku a má lepší techniku než Philip TBC, co je to platný, když stejně "nemůže" vyhrát? Totéž klub roku, kompilačka roku a vůbec asi všecky kategorie.

Taky se mi nastavenej způsob hlasování nelíbí, páč bych do 2 rubrik tipoval něco úplně jinýho, ale tak dalo se to a stejně by ty moje tipy na přední místa těžko dosáhli... :? 8)

voče

Příspěvek od voče »

mě je to úúúúúplně šumák! 8)
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

tux

Příspěvek od tux »

Pravidla pro tento rok jasne naznacuji kvalitu teto ankety. Kdyby do ni hlasoval potrebny pocet lidi, tak by takove zprisneni nebylo potreba! Zadny Janek nebo Pepek by totiz pri dostatecnem poctu lidi hlasujicich pro nekoho normalniho nemel sanci vyhrat!

thebeatseek®

Příspěvek od thebeatseek® »

Ta porota byla fakt vybrana asi z tech nejchytrejsich lidi, co sehnali! Jako moc me potesilo ze na vyber DJe tam byli skoro vsichni moji oblibeni jako je Kaplick, Saku, Babe LN, Philip TBC, Josef Sedlon, a dalsi, tak sem si rikal to vypada konecne dobre, pak prisli ty dlsi...akce v klubech, super je tu i Breaksome i Dobrejvecer.....rikam si super, ale uz to bylo jen horsi a horsi, treba alba roku ze sveta....tam snad byl jen M&F a Chemici, jinak skoro vsichni ze stejnyho stylu ci podobnyho, a dostal me ten konec.....styl......tak mi vsude tam nabizej breakbeatovy DJe, akce, festaky.....ale styl samotnej? To fakt ne! To sou ale lampy..... j*bat je do....ale nic, aspon sem utratil 3kc a do poznamky sem jim to tam vsechno poradne vylicil.....podle me uz tohle hlasovani nema cenu, ale porc bych si za 3kc nezanadaval? Uzival sem si to :)
*|*Breakbeat*|*Breaks*|*Big Beat*|*Drum & Bass*|*

norman_cook

to je moc hezke, ze tam podle tebe jsou nejchytrejsi lidi, ale prijde mi to takove totalitni. znam hromadu dobrejch DJs ze vsech koutu republiky, kteri hraji naprosto spickove. jejich jedinou nevyhodou je to, ze nejsou z prahy, brna atd a nemaj vlivne zname :( Diky tomu hraji pouze na mistnich akcich a casto ty akce take poradaji :!: na svych akcich dokazou vytvorit opravdu super atmosferu, kterou jsem hned tak nekde nezazil. je z nich citit, ze desky maji plne pod kontrolou a velka zapalenost pro vec! a to ne vzdy hraji na teckach a o pioneeru mixu si muzou nechat jenom zdat :lol: . to jsou lide, pro ktere jsem chtel hlasovat :evil: bohuzel tito lide nejsou v celorepublikovem meritku prilis videt, ale i pres to si myslim, ze si muj hlas zaslouzi vice nez medialne provarena lucca a spol :?, kteri hraji porad dokola to svoje :roll:

thebeatseek®

Příspěvek od thebeatseek® »

2norman_cook: Ne sorry, ja to myslel jako ironicky, akorat, ted to tak ctu a moc to tak nevyznelo, to vis byl sem unavenej! Ja se prave vubec divim, ze se tam dostali taky mistri z bb.cz(Kaplick, saku,..) vis co, to bylo to posledni co bych cekal, ze by mezi "superhvezdy" typu Lucca atd taky pustili DJ nejakejch "odlisnejch" akci! Taky mam stejnej nazor, je tu hafec super DJu, ale nemaj znamosti, nejsou z velkejch mest= nemaj moc sanci na velkej uspech! Ale nejvic me dostali tim, ze tam vsude byly moznosti z breakbeatu a nakonec do vyberu oblibenyho stylu, tam neni ani naznak :oops: Tak to si u me pekne... :evil:
*|*Breakbeat*|*Breaks*|*Big Beat*|*Drum & Bass*|*

PVD

Příspěvek od PVD »

jak jsem napsal vyse, tato anketa me uplne prestala zajimat. tradicne se nejlip umisti lucca, orbith, tiesto a dalsi modly teenageru :evil: zadarmo bych mozna jeste hlasoval (pro PVD :wink: ), ale kdyz me to bude stat 1 SMS, tak na to se*u!
takova anketa mi ani za 1 SMS nestoji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Luis

Příspěvek od Luis »

pokud jsou jmena dopredu dana smrdi to zkurvenou komerci a hlavne korupci

je mi te ankety lito ale aspon bude definitivne dane ze pro vsechny normalni klubery je tahle anketa jen navonena prachy prolezla taskarice.

neco jako modni prehlidka na kterou jsou pozvany jen "osobnosti" a fotografove z bulvaru aby je pak vyfotili jak se dloubou v nose.

SHIT

JB007

Příspěvek od JB007 »

Luis píše:pokud jsou jmena dopredu dana smrdi to zkurvenou komerci a hlavne korupci

je mi te ankety lito ale aspon bude definitivne dane ze pro vsechny normalni klubery je tahle anketa jen navonena prachy prolezla taskarice.

neco jako modni prehlidka na kterou jsou pozvany jen "osobnosti" a fotografove z bulvaru aby je pak vyfotili jak se dloubou v nose.

SHIT
:lol: :lol:

Luis

Příspěvek od Luis »

tak si jen rikam ze po precteni meho postu me uz asi nikdo nenominuje. :)
KAzdopadne z nominaci je patrne jak jsou silne ruzne bookingy a nekteri djs i kdyz nic nedokazali jsou v nabidce pro hlasovani.maj silnou stenu za sebou.To je ale smutny

vybira jen urcita sorta lidi a neni to objektivni

JB007

Příspěvek od JB007 »

souhlas, je to hodne nefer pristup :evil:

Odpovědět