Najlepsie nastavenie pre nahravanie setu v traktor pro 2

Diskuze o DJingu a věcech kolem něj, které se do předchozích kategorií nehodí.
Odpovědět
djtechas
Příspěvky: 17
Registrován: 29 říj 2012 20:20

Najlepsie nastavenie pre nahravanie setu v traktor pro 2

Příspěvek od djtechas »

Zdravim,
rad by som poprosil o radu niekoho technicky zdatnejsieho. Ide o to: Notebook, monitory akai pro rpm3, konzola pioneer ergo.
No a chcel by som vediet ci je mozne zmenit v traktore settings tak aby som nahravany set prehnal cez konzolu do monitorov a nahravanie by zacinalo az z monitorov spat cez usb do notasa. Myslim si ze by som dosiahol vacsiu kvalitu ako keby sa to nahravalo priamo z traktora do notasa cez zvukovku v notase. Alebo druha vec ale premna posledna moznost nejaky good program na nahravanie ale prosim nie Audation ani goldwave s nimi niesom spokojny. Vopred dakujem za odpovede 8)

Stay.ONE
Příspěvky: 187
Registrován: 16 led 2012 17:43

Re: Najlepsie nastavenie pre nahravanie setu v traktor pro 2

Příspěvek od Stay.ONE »

traktor ma svoje "internal" nahravani, tzn, ze se ti tvuj set nahraje pres zvukovku toho erga. Napotrebujes vubec nahravat pres integrovanou zvukovku v notasu. V menu traktoru v polozce recording si jen zaskrtnes Internal, nastavis slozku, kam chces aby se ti to ulozilo a velikost souboru. Tu si dej na co nejvetsi, aby se ti set v pulce nerozdelil. A uz jedes :) Kvalita nahravani traktoru je velmi slusna
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

djtechas
Příspěvky: 17
Registrován: 29 říj 2012 20:20

Re: Najlepsie nastavenie pre nahravanie setu v traktor pro 2

Příspěvek od djtechas »

presne tak to mam nastavene...ked tak rozmyslam v audio setup mam nastavene audio device asio pioneer ddj takze to je asi zvukovkka v konzole...len nechapem ako to funguje to vsetko ide cez ten midi kabel? z traktora do konzole a naspet..proste mi vadi ta kvalita setu trocha su basy prehnane...a ano viem ze na to su potenciometry ale aj tak chyba mi tam ten kristal ak mi rozumies. Mozno mam uz pretazene usi pustim si to zajtra no schvalne moze mi niekto okomentovat kvalitu zvuku http://www65.zippyshare.com/v/11389827/file.html

Stay.ONE
Příspěvky: 187
Registrován: 16 led 2012 17:43

Re: Najlepsie nastavenie pre nahravanie setu v traktor pro 2

Příspěvek od Stay.ONE »

ja co jsem mel Reloop DJ2, tak mi prisla kvalita v pohode. A to si myslim, ze v Ergu je lepsi zvukovka, nez v tom Reloopu. Pokud bys to hnal pres vic kabelu, tak ti pujde kvalita jeste dolu. Cim vic kabelu, tim hur. Jeste co me napada, tak v traktoru v tom panelu jak je recording si zkus stahnout gain. Myslim tim stahnout silu signalu toho nahravani, treba to pomuze
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

djtechas
Příspěvky: 17
Registrován: 29 říj 2012 20:20

Re: Najlepsie nastavenie pre nahravanie setu v traktor pro 2

Příspěvek od djtechas »

Jo diki uplne som zabudol nato teraz som to mal na -3.5 tak to este znizim dufam ze to uz nebude moc...a mne je to tiez divne lebo som cital ze to ergo ma rovnake audio obvody ako mdj 600 alebo 700 neviem presne ani neviem ci je to vobec pravda lebo ked porovnam nahravanie z mixpultu a tohto no neviem...este ma napadlo:
kabel- z mastru konzoli do vstupu pre externy mikrofon v notase, zajtra to musim ist kupit( a samozrejme by to nahraval nejaky program)

Stay.ONE
Příspěvky: 187
Registrován: 16 led 2012 17:43

Re: Najlepsie nastavenie pre nahravanie setu v traktor pro 2

Příspěvek od Stay.ONE »

Na to pozor !! Když to dáš do vstupu na mikrofon, tak to bude stát za úplnou p.ču :D Musel bys mít vstup line in. Mikrofon není dělanej na linkovej vstup. Teď přesně nevím, jak to je, ale má to co dočinění se sílou signálu.

Je mi to nějaký divný. Já jsem na tom Reloopu fakt neměl problém s nahráváním přes Traktor..
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

Uživatelský avatar
johney
Příspěvky: 170
Registrován: 29 lis 2012 01:27

Re: Najlepsie nastavenie pre nahravanie setu v traktor pro 2

Příspěvek od johney »

neviem co sa ti na tom nepaci, pocuval some ten set co si sem dal a znie to dobre

Uživatelský avatar
Rendi23
Příspěvky: 49
Registrován: 25 úno 2015 20:50

Re: Najlepsie nastavenie pre nahravanie setu v traktor pro 2

Příspěvek od Rendi23 »

Ahoj nevím jestli to s tím souvisí ale potřebuji poradit. Mám ten problém že když nahrávám zvuk z interní zvukovky tak ta kvalita je ok, ale problém je vtom že mi dělá oběmný soubory wma, a to příklad nahrávám třeba dvě tři minuty a nahraje se zvuk o velikosti 30MG a více to mi příjde jako dost uhozený nedá se to někde nastavit? Předem dík
Numark Mixtrack Quad Sw Traktor Scratch Pro 2 a VirtualDj Le.
Denon DJ MC7000 Sw Serato Dj .

Odpovědět