Na kterou charitativni organizaci prispet,aby to nebyl tunel

Diskuze o DJingu a věcech kolem něj, které se do předchozích kategorií nehodí.
Odpovědět
stereoman

Na kterou charitativni organizaci prispet,aby to nebyl tunel

Příspěvek od stereoman »

Pravidelne prispivam na ruzne sbirky znamych organizaci, ale nyni asi prispeju trosku vice nez obvykle. Velmi brzy bude na mem "charitativnim fondu" uz 4-5000 Kc. Tak premyslim, kam to poslat? Ma nekdo nejaky tip?
Nechci poslat penize nekam, kde budou zneuzity...
Prispevky typu posli to me si nechame na jindy ok? :wink:

Vania

.....

Příspěvek od Vania »

...hm dj forum....to se pozná....tam se vetsinou řeší, že děti v africe nemaj co na jídlo, babičky v indii jsou týrany, tak kam jim poslat peníze??? co? tot otázka.... :D já nvm připadá mi to trochu mimo mísu, ale jestli se tu chceš chlubit, že přispíváš na nějaký sbírky apod. tak prosím.....já si myslím že to je každýho svědomí, ale když to nekdo bere tak aby se s tím jeste pochlubil, tak HMMM......ale jinak bych ty peníze nedal určitě na nějakou sbírku do cizích zemí, já myslím že i tady máme určitý sociální problémy, takže pokud nechceš přispívat miliony, tak fakt na neco co pomůže někomu...popř něčemu u nás.........muj názor!!

Martttin

Příspěvek od Martttin »

normalne sa divim ze v dnesnej dobe existuje niekto taky ako ty... ja som si chcel urobit zbierku pre seba sameho lebo mi chyba na techniku ale nepreslo mi to tak setrim :D... a inak daj to tam kde urcite vies ze to pojde, nie bezdomovcovi ktory to prepije a prefajci, proste niekam kde tie peniaze aj "uvidis" ked sa za ne nieco urobi alebo kupi :)

stereoman

Re: .....

Příspěvek od stereoman »

Vania píše:...hm dj forum....to se pozná....tam se vetsinou řeší, že děti v africe nemaj co na jídlo, babičky v indii jsou týrany, tak kam jim poslat peníze??? co? tot otázka.... :D já nvm připadá mi to trochu mimo mísu, ale jestli se tu chceš chlubit, že přispíváš na nějaký sbírky apod. tak prosím.....já si myslím že to je každýho svědomí, ale když to nekdo bere tak aby se s tím jeste pochlubil, tak HMMM......ale jinak bych ty peníze nedal určitě na nějakou sbírku do cizích zemí, já myslím že i tady máme určitý sociální problémy, takže pokud nechceš přispívat miliony, tak fakt na neco co pomůže někomu...popř něčemu u nás.........muj názor!!
Ja se nicim chlubit nepotrebuji :wink: . Jen nemam cas googlovat na co se kde sbira. Prijde mi to, ze mi zavidis, ze muzu bez mrknuti oka dat 5k na charitu. Ma mi prijit honorar, ale misto toho, abych sel ke mne, tak mam v planu rict dotycnemu, at ho posle misto me na nejakou sbirku. V soucasne dobe nemam cas sledovat ani TV a tak nevim, co se kde deje. Jedine, kam obcas mrknu je toto forum.

majkl007s

Příspěvek od majkl007s »

hmm tak to ti neporadim ale me by se 5k hodilo :D :D :D :D :D

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

zkus unicef nebo si adoptuj na dálku nějakého černouška..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Vania

Re: .....

Příspěvek od Vania »

stereoman píše:
Vania píše:...hm dj forum....to se pozná....tam se vetsinou řeší, že děti v africe nemaj co na jídlo, babičky v indii jsou týrany, tak kam jim poslat peníze??? co? tot otázka.... :D já nvm připadá mi to trochu mimo mísu, ale jestli se tu chceš chlubit, že přispíváš na nějaký sbírky apod. tak prosím.....já si myslím že to je každýho svědomí, ale když to nekdo bere tak aby se s tím jeste pochlubil, tak HMMM......ale jinak bych ty peníze nedal určitě na nějakou sbírku do cizích zemí, já myslím že i tady máme určitý sociální problémy, takže pokud nechceš přispívat miliony, tak fakt na neco co pomůže někomu...popř něčemu u nás.........muj názor!!
Ja se nicim chlubit nepotrebuji :wink: . Jen nemam cas googlovat na co se kde sbira. Prijde mi to, ze mi zavidis, ze muzu bez mrknuti oka dat 5k na charitu. Ma mi prijit honorar, ale misto toho, abych sel ke mne, tak mam v planu rict dotycnemu, at ho posle misto me na nejakou sbirku. V soucasne dobe nemam cas sledovat ani TV a tak nevim, co se kde deje. Jedine, kam obcas mrknu je toto forum.
:D hej sry, ale já fakt nemám potřebu někomu závidět :) to je pod mou uroven.......

Odpovědět