Nechci poslat penize nekam, kde budou zneuzity...
Prispevky typu posli to me si nechame na jindy ok?

Ja se nicim chlubit nepotrebujiVania píše:...hm dj forum....to se pozná....tam se vetsinou řeší, že děti v africe nemaj co na jídlo, babičky v indii jsou týrany, tak kam jim poslat peníze??? co? tot otázka....já nvm připadá mi to trochu mimo mísu, ale jestli se tu chceš chlubit, že přispíváš na nějaký sbírky apod. tak prosím.....já si myslím že to je každýho svědomí, ale když to nekdo bere tak aby se s tím jeste pochlubil, tak HMMM......ale jinak bych ty peníze nedal určitě na nějakou sbírku do cizích zemí, já myslím že i tady máme určitý sociální problémy, takže pokud nechceš přispívat miliony, tak fakt na neco co pomůže někomu...popř něčemu u nás.........muj názor!!
stereoman píše:Ja se nicim chlubit nepotrebujiVania píše:...hm dj forum....to se pozná....tam se vetsinou řeší, že děti v africe nemaj co na jídlo, babičky v indii jsou týrany, tak kam jim poslat peníze??? co? tot otázka....já nvm připadá mi to trochu mimo mísu, ale jestli se tu chceš chlubit, že přispíváš na nějaký sbírky apod. tak prosím.....já si myslím že to je každýho svědomí, ale když to nekdo bere tak aby se s tím jeste pochlubil, tak HMMM......ale jinak bych ty peníze nedal určitě na nějakou sbírku do cizích zemí, já myslím že i tady máme určitý sociální problémy, takže pokud nechceš přispívat miliony, tak fakt na neco co pomůže někomu...popř něčemu u nás.........muj názor!!
. Jen nemam cas googlovat na co se kde sbira. Prijde mi to, ze mi zavidis, ze muzu bez mrknuti oka dat 5k na charitu. Ma mi prijit honorar, ale misto toho, abych sel ke mne, tak mam v planu rict dotycnemu, at ho posle misto me na nejakou sbirku. V soucasne dobe nemam cas sledovat ani TV a tak nevim, co se kde deje. Jedine, kam obcas mrknu je toto forum.