Uvitam jakoukoliv radu

pro tento případ každé CD duplikuji a využiju o XXX % místa více než kdybych tam měl jen jednu skladbudjfelixus píše:Tak nedivím se mu. Díky tomu totiž může mixovat jakoukoliv skladbu s kteroukoliv jinou a není tedy jen jeden CD výběr, v jehož obsahu se nachází skladby, které spolu nikdy namixovat ze dvou CD přehrávačů nelze.
Já osobně si dělám jen CD-audio výběry, které vypaluju na dvě CD. Už kvůli tomu, kdyby jedno Cd bylo požkozené, ale hlavně z výše zmíněného důvodu.
na to jsi přišel kde že 70%??? možná tak omnišroti apod.JK. píše:Ten nazev topicu je trochu blby ale principy jsou si dost podobne
Delat vybery a vypalit to 2x me napadlo taky, jenze co kdyz stahnu nejaky novy song? CD-RW nepodporuje 70% prehravacu, palit kvuli tomu CD znova je zbytecne a cekat az bude dost pisnicek na dalsi vyber je blbost![]()
Davat na CD jeden song a remixy ála vinyl je fajn, ale ta spotreba cd ...
Chtelo by to najit nejaky rozumny kompromis
Já to tak dělám. Určitě v tom nevidim blbost. A když si chci výběr vypálit předčasně, tak ho prostě vypálim a neřešim. 16,- Kč za 2 CD mi nepřijde tak hrozný.JK. píše:...cekat az bude dost pisnicek na dalsi vyber je blbost
djfelixus píše:Já to tak dělám. Určitě v tom nevidim blbost. A když si chci výběr vypálit předčasně, tak ho prostě vypálim a neřešim. 16,- Kč za 2 CD mi nepřijde tak hrozný.JK. píše:...cekat az bude dost pisnicek na dalsi vyber je blbost
OK hele jako já myslel v poho ale to je ten problém ten formát MP3 dobře pro Digital Djing ale já udělal chybu že jsem v tom začal vypalovat klas cd pro hraní páč zrovna nedávno jsem měl nabídku hraní v jednom klubu a tam měli cdj100 klasika ale jelikož mám většinu hudby v mp3 tak v jsem nemohdjfelixus píše:Ok, 16,- Kč sem za dvě céda přehnal, ale to jenom znova ukazuje, že cenu CD v dnešní době řešit člověk opravdu nemusí.
Pokud člověk hostuje a vypálí si CD v MP3, pak riskuje, že i když danej přehrávač MP3 podporuje, tak nikdy si člověk nemůže bejt jistej jak. Třeba takový Technics SL-DZ že. Proto je volba klasikého CD určitě nejlepší, pokud si člověk sebou netahá vlastní playery.
Jinak já osobně pálim v Neru, což ti řekne asi 90% lidí tady, ale nevidim problém ve vypalování třeba pod Linuxem nebo alternativních softwarech pod M$.