Libi se vam DJFORUM.CZ?

Diskuze o DJingu a věcech kolem něj, které se do předchozích kategorií nehodí.
Luis

Příspěvek od Luis »

forum je super,dobry napad akorat me trosku zarazi ze tady najsou registrovani skoro zadni znami djs.
moc lidi totiz o tomhle foru nevi,chtelo by to masivni promo

Co takhle spoluprace s nove zacinajicim ceskym myspace?tam by se banner urcite chytnul

Kód: Vybrat vše

http://www.idj.cz/
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2

tux

Příspěvek od tux »

Ja preferuji myspace, muzete oslovit nebo muzete byt osloveni DJs z celeho sveta. Proc neco delat lokalne, kdyz to muzu delat mezinarodne :twisted:

norman_cook

Příspěvek od norman_cook »

no ja se neregnul jeste ani na jednom a taky bez toho dokazu zit :lol:

Luis

Příspěvek od Luis »

tux píše:Ja preferuji myspace, muzete oslovit nebo muzete byt osloveni DJs z celeho sveta. Proc neco delat lokalne, kdyz to muzu delat mezinarodne :twisted:
a ty si myslis ze kdys pises treba Coxovi ze si pises s nim,myslim ze myspace je jen prezentace te urcite zname osoby ale jestli si to ten dotycnej i zpravuje to vetsinou neni pravda.
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2

JB007

Příspěvek od JB007 »

Luis píše:forum je super,dobry napad akorat me trosku zarazi ze tady najsou registrovani skoro zadni znami djs.
moc lidi totiz o tomhle foru nevi,chtelo by to masivni promo
me je uplne jedno, ze tu zadni znami DJs nejsou, staci mi, kdyz tu jsou lide co mi odpovi na me prispevky :!: a je mu uuuplne fuk zda to jsou neproflaknuti ale i presto zkuseni DJs nebo primo Orbith, Lucca apd:!:

od tech dvou bych se stejne solidni odpovedi nedockal :lol:

navic uz je tu vic jak 300 useru a to mi prijde solidni, :idea: kdyz kazdej clen fora ho zacne propagovat ve svem okoli, tak za chvili tu bude dvojnasobek lidi :!: o tom nepochybuju , co vy na to :?:

tux

Příspěvek od tux »

tak tak

norman_cook

Příspěvek od norman_cook »

pridavam se :wink:

Azu

Příspěvek od Azu »

mně jen vadí, že stránky nejedou na adrese http://www.djforum.cz, ale přesměrovávaj se na tuto pro mně nepochopitelnou a nezapamatovatelnou adresu a když se mně občas někdo zeptá na adresu, tak si nevzpomenu

Luis

Příspěvek od Luis »

Azu píše:mně jen vadí, že stránky nejedou na adrese http://www.djforum.cz, ale přesměrovávaj se na tuto pro mně nepochopitelnou a nezapamatovatelnou adresu a když se mně občas někdo zeptá na adresu, tak si nevzpomenu
jj taky jsme za to uz Stereomana nekolikrat linčoval.Zapamatovat si tuhle stranku je nemožné.
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

njn, já si ji třeba pamatuju :) ale když dáš djforum.cz tak to stejně přesměruje, tak to je jedno..
Music is my destiny!

Ramon Dickerson

Hmmm

Příspěvek od Ramon Dickerson »

Zatím jsem dostal odpověď na každou otázku, kterou jsem napsal....to se mi líbí. Moc se mi sice nelíbí grafickej design stránek, ale to je věc druhá.... Hlavně že to funguje :wink:

tux

Příspěvek od tux »

Me se forum libi a to i vcetne vzhledu. Nevim co se ti na tom nezda, me to prijde povedene 8) .

Buchy

Příspěvek od Buchy »

To je otazka vkusu ... stejný jak s babama ... když se nějaká líbí jednomu, nemusí se líbit druhýmu :D

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Jo no, mě se grafika celkem taky líbí!
Music is my destiny!

Ninja

Re: Libi se vam DJFORUM.CZ?

Příspěvek od Ninja »

admin van buuren píše:Libi se vam DJFORUM.CZ :?:
Libi :P

Odpovědět