Ahojte Vsetci,
Trva vam to mesiac alebo tyzden ?
Mozte napisat kolko vam trva remix a kolko vlastny song.
Chcem to vediet len zo zaujimavosti.
Dakujem za odpovede.
Koľko vám trvá zloženie tracku ?
-
korky_bucek
Re: Koľko vám trvá zloženie tracku ?
niekdedy aj pol roka len spravne sample na beat vyberam aj tyzden a minimalne mesiac venujem konecnemu mix a zvuku
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style
vlastna tvorba zhruba mesiac jeden track, remix som zatial nerobil ziaden
ak mozem pridat podotazku k hlavnej otazke...kolko stop ma vacsinou vas projekt pred dokoncenim?
tato tema by mohla byt aj v Tvorbe a Remixingu...
ak mozem pridat podotazku k hlavnej otazke...kolko stop ma vacsinou vas projekt pred dokoncenim?
tato tema by mohla byt aj v Tvorbe a Remixingu...
Teraz nechapem ci myslis patterny alebo bary ??M@to píše:ak mozem pridat podotazku k hlavnej otazke...kolko stop ma vacsinou vas projekt pred dokoncenim?![]()
Patternov kolo 50 az 70
A barov cez 400 vzdy.
myslel som stopy, tracky, vrstvy?Magroden píše:Teraz nechapem ci myslis patterny alebo bary ??M@to píše:ak mozem pridat podotazku k hlavnej otazke...kolko stop ma vacsinou vas projekt pred dokoncenim?![]()
Patternov kolo 50 az 70
A barov cez 400 vzdy.
no kdyz pomineme extremy (par dnu X par mesicu) tak vetsinou kolem tech 3-4 tejdnu... ale to jen proto ze sem zatim shitovej "producent" a kolikrat chci dosahnout efekt/zvuk atp a x hodin hledam/zkousim jak na to.... snad jednou budu vedet na co presne hned sahnout
co se tyka poctu tracku (stop) - to je taky ruzny, rekneme tak 30-40 v prumeru, ale nektery jsou treba jen pomocny / na automatizaci / monitoring a podobne, vyslovene stop kde neco hraje co je slyset je tak pulka z toho
co se tyka poctu tracku (stop) - to je taky ruzny, rekneme tak 30-40 v prumeru, ale nektery jsou treba jen pomocny / na automatizaci / monitoring a podobne, vyslovene stop kde neco hraje co je slyset je tak pulka z toho
-
Majky_mike
Sorry. Nic k tématu...RickySho píše:no kdyz pomineme extremy (par dnu X par mesicu) tak vetsinou kolem tech 3-4 tejdnu... ale to jen proto ze sem zatim shitovej "producent" a kolikrat chci dosahnout efekt/zvuk atp a x hodin hledam/zkousim jak na to.... snad jednou budu vedet na co presne hned sahnout![]()
jen, že jsem koukal na Tvojí tvorbu a na "shitového producenta" fakt dost dobrý.
no ja spokojenej nejsem protoze na to aby to nekde vydali to myslim este neni... nicmene diky, potesi toMajky_mike píše: Sorry. Nic k tématu....
jen, že jsem koukal na Tvojí tvorbu a na "shitového producenta" fakt dost dobrý.