Když ne dance , tak jak???

Diskuze o DJingu a věcech kolem něj, které se do předchozích kategorií nehodí.
Odpovědět
sanny54

Když ne dance , tak jak???

Příspěvek od sanny54 »

Další otázka na všechny vás!!!!!!!
Co posloucháte když to nejni taneční???
prostě na to teba neni nálada co za zhuvřelost si pustíte???? :D

.... já se docela stydim! :D

Fido

Příspěvek od Fido »

Starý rockový balady, starší rock, mám tím na mysli Metalicu, Kiss, Ozyho...ale jen tak výběr...potom taky slow rock (u toho se dá perfektně učit) a nějaký "sračky" z rádia(pop), ale taky jen hoodně omezený výběr :lol:

Dancenited

Příspěvek od Dancenited »

oldies 8)
Hands-up!

voče

voce

Příspěvek od voče »

massiv attack,N.O.H.A.,ohm square,colorfactory,-123minut,blur,garbage,nirvana,ecstasy of saint theresa,lamb,swayzak,mnaga a zdorp,tatabojs(ty stary),pink floyd,radiohead,red hot chilli peppers,queen,jazz!,telepopmusic,waldeck,morcheeba,norah jones,hovarphonic,dj shadow,apollo 440,coldplay,vltava,sek jsi bombonky,aftershake,air,travis,nine inch nails,breakbeat era,goran bregovic,sorgente,US3,courtney pine a spoustu dalsich saxofonistu...... :-)
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

oldies, Marilyn Manson, Manu Chao.. ono je toho spousta..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Luis

Příspěvek od Luis »

krenberýs,avril lavinu a moje oblibence Mnágu a Zdorpa.

jelikoz skladam muziku tak je pro me jakakoliv kvalitni hudba inspirativni a treba po koncerte Mnagy a nebo Monkey Business jsem udelal fakt zajimavy tracky.... :wink:
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2

CoSTo

...

Příspěvek od CoSTo »

HANA HEGEROVA ..... LENKA FILIPOVA.....alebo čokoľvek pod čím je podpísaný HAPKA @ HORAČEK :P

Kenny

Příspěvek od Kenny »

Tak na tuhle věc jsem se chtěl zeptat taky (byl si rychlejší) :D
Jednoduše: Jazz

apin

Příspěvek od apin »

Aphex Twin, Venetian Snares a podobní(na to se moc tancovat nedáikdyž některé jejich věci jsou označovány jako IDM) Dead can dance, Mono, Lamb, Air, BobbyMcFerrin, Colorfactory, Joe Cocker, Leftfieldy(ikdyž ty asi do dance patří stejně tak jakoKLF-na kterých jsem vyrůstal), klasiku, Beatles, Abba, Queen, veškeré SKA, PUNK, kytarové HARDCORE, JAZZ, FUNKY HIPHOP, CHILLOUT celkově, DUBSTEP(na to taky moc lidí netancuje)
z českých to budou asi Monkey Bussiness a jim podobné. Mig 21, ZKA4T, Pražský výběr, Wanastowi wjecy, Čechomor, Extasy of st Theresa... je toho ještě víc...
lightnite.cz

Buchy

Příspěvek od Buchy »

To sem si tak vzpomnel že tu byl takej nějakej topic .. .ta ksem si řek že sem taky napisu ... :-D ... když si poslouchám je ntak pro sebe tak je to jasnej metál :-D ... Nightwish a tak .. .to je někdy dost dobrá odreagovačka od taneční hudby a to je dost často potřeba ... :)

KILLA BEE

Příspěvek od KILLA BEE »

abstraktní hip-hop - cokoliv od Ninja Tune, Compostu a podobnejch labelů a samozrejme scratch music - rutiny z DMC, ITF, Extravaganzy a tak :-)
Killing Joke, Pearl Jam, Portishead, Grandmaster Flash+furious five, Omni Trio, Howie B, Miles Davis, Maceo Parker a další a další.... :-)
2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..

Paul Diamond

Příspěvek od Paul Diamond »

Red Hot Chili Peppers
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

Koukám že nejsem jedinej kdo může Grandmastry, mám vinyl The Message, Adventures on the wheels of steel. Stará klasika.
ReproMania.NET

Odpovědět