jakej program používate na nahrání a následnouzměnu hlasu??

Diskuze o DJingu a věcech kolem něj, které se do předchozích kategorií nehodí.
Odpovědět
Peter..
Příspěvky: 32
Registrován: 21 čer 2010 23:38

jakej program používate na nahrání a následnouzměnu hlasu??

Příspěvek od Peter.. »

potřeboval bych doporučit nějakej program na nahrání a následné změnění přizvuku ,děkuji za vaše odpovědi

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: jakej program používate na nahrání a následnouzměnu hla

Příspěvek od stereoman »

Tak to je jednoduche. Vpravo nahore kliknes na tlacitko Hledat a tam zadas vocoder. Jelikoz se to tu resilo tolikrat, tak predpokladam, ze vypadne presne to co hledas. Chce to vice premyslet a mene lenosit...

Peter..
Příspěvky: 32
Registrován: 21 čer 2010 23:38

Re: jakej program používate na nahrání a následnouzměnu hla

Příspěvek od Peter.. »

stereoman píše:Tak to je jednoduche. Vpravo nahore kliknes na tlacitko Hledat a tam zadas vocoder. Jelikoz se to tu resilo tolikrat, tak predpokladam, ze vypadne presne to co hledas. Chce to vice premyslet a mene lenosit...
no koukal sem se ale nechcu instalovat kvůli tomu fl studio ,chcu to udělat v nějakým prográmku který je zaměřenej na ten hlas :) potřeboval bych nějakej soft doporučit ,abych si do setu mohl dát zvukové označení,protože se stáva hodně často ,že někdo si stáhne váš set a potom říká všude že to dělal on .at hledám nic nemužu najít :(

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: jakej program používate na nahrání a následnouzměnu hla

Příspěvek od stereoman »

O VST tam nikde nic napsano nebylo? 8)

Jeste neco, priste premyslej hlavou az budes vybirat sekci pro svuj dotaz ...

Peter..
Příspěvky: 32
Registrován: 21 čer 2010 23:38

Re: jakej program používate na nahrání a následnouzměnu hla

Příspěvek od Peter.. »

stereoman píše:O VST tam nikde nic napsano nebylo? 8)

Jeste neco, priste premyslej hlavou az budes vybirat sekci pro svuj dotaz ...

nemám nejmenší poněti co je to vst ale dočetl sem se že to je zas potřeba do flstudia,takže chápu dobře že asi takovej samostatnej prográmek na hlas neexistuje ???napadlo mě audacity ale tam změna hlasu není možná ....

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: jakej program používate na nahrání a následnouzměnu hla

Příspěvek od honcka »

v audacity je samozrejme zmena mozna, kdyz si stahnes spravny VST plugin
http://czechbeatz.wordpress.com/2008/01 ... apitola-1/

Peter..
Příspěvky: 32
Registrován: 21 čer 2010 23:38

Re: jakej program používate na nahrání a následnouzměnu hla

Příspěvek od Peter.. »

[quote="honcka"]v audacity je samozrejme zmena mozna, kdyz si stahnes spravny VST plugin
http://czechbeatz.wordpress.com/2008/01 ... apitola-1/[/quote]

takže v audacity je to možné ? problém je že slyším o vst pluginu poprvé a ted nvm jakej si tam přesně stáhnout .Prostě nemám s tím žádnou zkušenost. Chcu nahrát hlas ,změnit ho a nahrát do setu

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: jakej program používate na nahrání a následnouzměnu hla

Příspěvek od honcka »

na tohle ti nikdo neodpovi, ze ti hlas zmeni kterejkoli efekt, musis to presne specifikovat

Peter..
Příspěvky: 32
Registrován: 21 čer 2010 23:38

Re: jakej program používate na nahrání a následnouzměnu hla

Příspěvek od Peter.. »

honcka píše:na tohle ti nikdo neodpovi, ze ti hlas zmeni kterejkoli efekt, musis to presne specifikovat
nahraju si nějaké slovo ,a ten změním např na hlas robota , potom vložím do setu .jen nevím jakým programem by o šlo .

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: jakej program používate na nahrání a následnouzměnu hla

Příspěvek od honcka »

Podivej se na vocoder, ale vetsinou je to sestava ruznych filtru, chce to jenom googlovat, moznosti je nepreberne, po prnim dotazu jsou hned prvni 2 odkazy, jak to udelat v audacity http://www.google.cz/search?rlz=1C1RNCN ... to+robotic

Peter..
Příspěvky: 32
Registrován: 21 čer 2010 23:38

Re: jakej program používate na nahrání a následnouzměnu hla

Příspěvek od Peter.. »

[quote="honcka"]Podivej se na vocoder, ale vetsinou je to sestava ruznych filtru, chce to jenom googlovat, moznosti je nepreberne, po prnim dotazu jsou hned prvni 2 odkazy, jak to udelat v audacity http://www.google.cz/search?rlz=1C1RNCN ... to+robotic[/quote]
zkusím to podle návodu ,dík moc :)

Odpovědět