Nemůžu si pomoct, ale poslední dobou skoro všechny inzeráty na mixák Pioneer DJM 600 jsou předražený. Naposled mě ale rozsekal DJM 600 tady:
http://www.annonce.cz/vsechny-inzeraty$ ... 7773&q=djm
Týpek chce za 3 roky starej mix 20.000,- Kč. Jakmile viděl, že to nikdo nechce, tak """""""""""""""""""""slevil"""""""""""""""""" (těch hodně uvozovek je tam záměrně) na 16.000,- kč. Tak si řikám, jestli se majitelé zbavujících se šestistovek náhodou nezbláznili. Za 20.000,- kč mam novej Pioneer DJM 700 s 3-letou zárukou od Thomanna (thomann.de). Fakt nechápu jak si někdo může myslet, že to kdokoliv koupí. Aukro, midi a ostatní bazary jsou na tom podobně směšně. DJM 600 je podle mýho názoru prodejnej tak max. za 10.000,- kč. To co se poslední dobou děje v bazarech je neuvěřitelný a od prodávajících nesmírně naivní.
Inzerti DJM 600 se zbláznili
Re: Inzerti DJM 600 se zbláznili
A co s tim? Kdyz je nekdo blbej a koupit to, tak jim to nech 
já bych obecně řekl, že se lidi snažej všecko prodat skoro za stejnou cenu za jakou to koupili.... chápu, že na tom nechtějí prodělat.. ale prostě skoro jakejkoli výrobek, který je po zarůce se dle mě nedá prodat za víc jak 70% ceny nového kousku... přiměřený se mi zdá cca za takovejch 50 až 60% původní ceny, při stáří 2roky a dobrý stav.
ono to neplati u vseho, ja jsem koupil pred 4 lety za 9000 zesik QSC RMX2450 (pc cca 16500) z druhy ruky, byl 5 let starej a pre mesicem jsem ho prodal za 10000 protoze se proste za ty prachy pohybujou a prodavaj, proto niz nepujdou
-
DeeJay PiPi
Jo, tenhle inzerát je (nebo byl) i na midi. Akorát tam měl borec napsaný dohodou