jasný lidi, máte pravdu....proto jsem schvalně uvedl ten termín "papírovej profík" ... o kvalitě jednotlivejch djs...se tu nebudem bavit

, zbytečný. Jen jsem chtel tomu dát malej ekonomickej pohled na danou problematiku v této diskuzi,hraní vs mana:-) - byť jen ten nejzákladnější....to že si někdo udělá papír,živnost,tím automaticky se samozrejme nestava hvezdou:-) superstarem

-to pak skončil ještě než začal. Mě šlo o jinou věc, pokud chci hrát a sám mít klid,od uradů atd. musím tu svoji "službu" z legalizovat.....ku spokojenosti sebe, majitele klubu a osy

. Ostatně jestli dovolite bych odbočil na téma legalizace mp3

coz je taky dost podstatná věc, spojená z náklady a honorářem.
Pokud nekdo hraje v klubech a stahuje si mp3 na "černo" hrozí mu postih. Nebudem se bavit o morálních hodnotách, pac to nema cenu. Osobně si myslím že stahování, hledání a získávání přehledu pomoci netu nemá konkurenci, prostě někdy ani nemash sanci sehnat desku a musis ji sosnout..problém je spíš v zákonech, které ne tak přesně odpovídají potřebám moderního člověka.Pac technologie ma holt asi vzdy trosku predstih a podle ni se teprv tvoří pravidla....
jediné zatím dostupné ?řešení?: Slyšel jsem a není to ověřené- rád bych se něco dozvěděl o tom právě od Vás, že lze na černo stáhnuté mp3 zlegalizovat u osy...čestně se prihlasit

a zaplatit mam dojem 80KČ za kazdou na černo stahnutou mp3 kterou hraji na veřejnosti....a je prý klid...A pak se světe div že pak ty honoráře jsou pro poctivé dj tak vysoké, já se tedy nedivím

,když se musí za vše cálovat......