Čím sme v civilu :-)

Diskuze o DJingu a věcech kolem něj, které se do předchozích kategorií nehodí.
Azu

Čím sme v civilu :-)

Příspěvek od Azu »

Hodim sem takové zvídavé odlehčené téma ve kterém se můžeme podělit čím pak se zabýváme v běžném životě krom muziky ať už v tom pracovním procesu a nebo jako koníček.
Sice většina zde jsou studenti, ale třeba se zde najdou truhláři, stavebníci, právníci, elektronici, zahrádkáři a co já vim co ještě za činnosi, kterým se tu věnujeme a naopak se tyto dovednoti mohou hodit zase nám jiným šikovným na něco jiného a můžeme si tak vzájemně pomoci.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Azu

Re: Čím sme v civilu :-)

Příspěvek od Azu »

Tak sem hodim tedy hned něco co se týče mně. Převážně se živím tvorbou internetových obchodů a když na to přijde, tak i tvorbou zajímavých webů. Mimo to se zabývám marketingem a reklamou všeho druhu.

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Zvládám základní zednické práce, pokročilejší opravy aut, tu sem něco svařit, ale nejradší někam jezdim, takže když byste potřebovali někam něco hodit (od Moskvy po Gibraltar), tak se ozvěte, jsem levnej... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak co se týká studentů, prosím uvést o jakou školu se jedná? Veřim, že půlka místních dotazovatelů má max. základní a někteří možná i pomocnou :mrgreen:

EDIT: Co se týká pravidelné práce a ještě v období Po-Pá.. Fuj, to ne, na to nejsem stavěněj :!:
Naposledy upravil(a) ToLa dne 11 říj 2009 17:29, celkem upraveno 1 x.

Dj.BoB

Příspěvek od Dj.BoB »

:) já jsem zase Realitní Makléř
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

Azu

Příspěvek od Azu »

No vida to se budeš hodit :-)

voče

Příspěvek od voče »

Učím se být statikem. Už šestej rok na ČVUTu a v budoucnosti ještě celej život. A taky strašně rád vařim a poučuju :biggrin2:

..dobrý téma, AZU..
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

CrissC

Příspěvek od CrissC »

Taky se podelim :-) zajmave tema

Zatim bohuzel student 3. rocniku Gymnazia Jana Palacha v praze ;-)

Do budcnou vim velky h**** co budu delat... Schvalne kam mne me nohy donesou :D

dj-johny4

Příspěvek od dj-johny4 »

já mám maturitu :D květen 2008 na první pokus v 19letech :P obor Ekonomika dopravy a přepravy
...zkoušel jsem studovat VOŠ logistika a managment, ale škola mě vůbec nebavila a tak jsem chodil do školy a současně hledal práci.. až jsem našel na dráze- dělám vlakvedoucího osobní přepravy (=štíplístek, průvodčí, atd...) Takže od ledna 2009 štípu lístky v cityelephantech :)
Obrázek
jsou to jedny z nejpohodlnějších vlaků ČD maj i klimošku :D pracuju pod Kolínem a nejčastějc jezdim trasu Praha Masarykovo - Kolín :)

...jinak djing mě sice baví, ale ještě víc mě baví ta hudba poslouchat a jezdit na parties, především progressivní trance/house s bpm kolem 130. Další můj koníček je basket, kterej hraju závodně za naše městečko, ale poslední dobou už není tolik času.

Kenny

Příspěvek od Kenny »

Azu nezapomněl jsi napsat že fotíš?

Pracuju takzvaně ve fabrice :confused2: je to na hovno, ale co se dá dělat (vyrábíme takový gumový-plastový součástky do aut). Jinak jsem chodil do školy na automechanika, ale už z toho vím jen polovinu :)

Kromě muziky mam stejně velkého koníčka - silniční cyklistiku, takže když potkáte na severu čech modrou prouhu na silnici, to jem byl já.
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)

Paul Diamond

Příspěvek od Paul Diamond »

uz cely tyzden :lol: som uspesny student 1. rocnika VS Bezpecnostneho manazerstva v Kosiciach

zaujimava skola vela ekonomiky, manazmentu v spojeni s niecim ako policajna akademia v 2 rocniku robim zbrojny pas tak ma ToLa moc neser :D

a hladam si pracu aby som si mohol financovat beatport :D tento tyzden idem na jeden pohovor tak drzte prsty :P
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

M@to

Příspěvek od M@to »

tak ja som student 3. rocniku Fakulty informatiky Masarykovy univerzity, obor Pocitacove siete a telekomunikacia :D takze tak

inak okrem toho velmi rad jem a soferujem, rad hram futbal a volejbal a zaujimam sa o auta a obcas citam Tolove prispevky na niektorych weboch :biggrin2:

ToLa

Příspěvek od ToLa »

M@to píše:obcas citam Tolove prispevky na niektorych weboch :biggrin2:
Tomu řikám pořádný koníček.... :idea: kolo... basket... to dělá každej, ale tohle panečku, to je hobby :!: :idea: :mrgreen:

Paul Diamond píše:v 2 rocniku robim zbrojny pas tak ma ToLa moc neser
Mercedesa nezastavíš, navíc tě stejne srazim zezadu :mrgreen:

Kubík

Příspěvek od Kubík »

Třetím rokem výpočetku se zaměřením na databáze a sítě -> už mi hrabe, ale zatim se drzim :). Konicky hlavne techtrance a uplifting, donedavna jsem hral florbal, ale kvuli casove narocnost ( 4 dvouhodinove treninky tydne ) sem musel prestat i kdyz me to bavilo :/.
Doufam, ze si nekdy po Vanocich koupim mix a playery :).

lepe

Příspěvek od lepe »

no tak ja jsem prodavač v Hudy sportu:D a jelikoz muj veskery volny cas vyplnuje horolezectvi, skály, hory a podobně, tak je to pro me velmi vyhodny zamestnání:D:D
jinak se chystam dálkove na FTVS v praze
2x Technics SL-1200Mk2
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II

crewy

Příspěvek od crewy »

ted už měsíc studium na vysoké v ostravě městské stavitelství a inženýrství. přes prázdniny práce všeho druhu,většinou na stavbě. další záliba krom hudbu je vodní dýmka :D

Odpovědět