cd error David Guetta live set
-
cd error David Guetta live set
http://www.youtube.com/watch?v=gn_oS_qnXEQ&NR=1 i cd nekdy zklamou a nejlepe kdyz se to nejmene hodi puste si to od 2:25
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
Re: cd error David Guetta live set
Ale dobře to zaonačil :>
Nic jinýho mu ani nezbylo. 

Má nosit flashdisk, ty se mu takto nepoškodí jako cd nosiče, obzvlášťě humorné bylo jak dal pryč ten přehrávač, který byl přitom funkční a svede se tak problém na pořadatele.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
No ono zase když ti u flashdisku selže elektronika, tak z toho nevytáhneš ani song. Takže pořád lepší 1CD, než všechny tracky.
Samozřejmě u kvalitnějších flashek by se to stát nemělo...

Aspon se nesebral a neutekl pryc, jak by nekteri udelali.
Za ty prachy co má za jedno vystoupení by utekl jedině blázen. Navíc to neni věc, za kterou by se mělo střílet. To se prostě někdy stává. Myslím, že tu bude většina DJs, kterým se CD někdy seklo.
a hlavne je rozdil jestli ses Guetta nebo Jaroušek z Horni Dolni. on i kdyz neco po*ere tak se staci usmat, rict do mikrofonu neco ve stylu ups pardon a vsichni ho milujou este vic
cimz nerikam ze tady to byla jeho chyba nebo ze udelal neco spatne, jen ze lidi jako on asi po seknuti cd ze stage neutecou a maj to precejen pak "jednodussi" 

Takhle dlouho mě netrvá ani donešení a zapnutí NB z auta 

zlaty desky, kdyz zacne skakat, tak REWIND a hop tam s druhou na druhym gramci 

-
me se libi jak se mu to pojebe po druhe a ve stejne pasazi
:d:D

pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
No to je síla. Já mám v mixu vždycky píchlej kabel 2×cinch --- 3,5 stereo jack. Stačí při takovéto situaci připojit blbej mobil nebo mp3 přehrávač s nejakou peckou a hraje tam aspoň něco...
Když tam měl tři playery, tak tam asi nešlo o to, že není z čeho hrát ...VIktor píše:No to je síla. Já mám v mixu vždycky píchlej kabel 2×cinch --- 3,5 stereo jack. Stačí při takovéto situaci připojit blbej mobil nebo mp3 přehrávač s nejakou peckou a hraje tam aspoň něco...
Právě proto se divim že neměl nikde nic připravenýho.
to mě právě přivádí k myšlence proč tam maj 4playery??