cd error David Guetta live set

Diskuze o DJingu a věcech kolem něj, které se do předchozích kategorií nehodí.
microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

cd error David Guetta live set

Příspěvek od microgenius »

http://www.youtube.com/watch?v=gn_oS_qnXEQ&NR=1 i cd nekdy zklamou a nejlepe kdyz se to nejmene hodi puste si to od 2:25
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Kubík
Příspěvky: 166
Registrován: 07 črc 2009 03:11

Re: cd error David Guetta live set

Příspěvek od Kubík »

Ale dobře to zaonačil :>

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: cd error David Guetta live set

Příspěvek od djfelixus »

Nic jinýho mu ani nezbylo. :-D
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: cd error David Guetta live set

Příspěvek od Azu »

Má nosit flashdisk, ty se mu takto nepoškodí jako cd nosiče, obzvlášťě humorné bylo jak dal pryč ten přehrávač, který byl přitom funkční a svede se tak problém na pořadatele.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: cd error David Guetta live set

Příspěvek od djfelixus »

No ono zase když ti u flashdisku selže elektronika, tak z toho nevytáhneš ani song. Takže pořád lepší 1CD, než všechny tracky. ;-) Samozřejmě u kvalitnějších flashek by se to stát nemělo...
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

DecoY^
Příspěvky: 6
Registrován: 25 pro 2008 23:53

Re: cd error David Guetta live set

Příspěvek od DecoY^ »

Aspon se nesebral a neutekl pryc, jak by nekteri udelali.

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: cd error David Guetta live set

Příspěvek od djfelixus »

Za ty prachy co má za jedno vystoupení by utekl jedině blázen. Navíc to neni věc, za kterou by se mělo střílet. To se prostě někdy stává. Myslím, že tu bude většina DJs, kterým se CD někdy seklo.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Uživatelský avatar
RickySho
Příspěvky: 276
Registrován: 30 bře 2009 23:35

Re: cd error David Guetta live set

Příspěvek od RickySho »

a hlavne je rozdil jestli ses Guetta nebo Jaroušek z Horni Dolni. on i kdyz neco po*ere tak se staci usmat, rict do mikrofonu neco ve stylu ups pardon a vsichni ho milujou este vic :D cimz nerikam ze tady to byla jeho chyba nebo ze udelal neco spatne, jen ze lidi jako on asi po seknuti cd ze stage neutecou a maj to precejen pak "jednodussi" :)

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: cd error David Guetta live set

Příspěvek od ToLa »

Takhle dlouho mě netrvá ani donešení a zapnutí NB z auta :mrgreen:

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: cd error David Guetta live set

Příspěvek od honcka »

zlaty desky, kdyz zacne skakat, tak REWIND a hop tam s druhou na druhym gramci :)

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: cd error David Guetta live set

Příspěvek od microgenius »

me se libi jak se mu to pojebe po druhe a ve stejne pasazi :D:d:D
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

VIktor
Příspěvky: 120
Registrován: 25 kvě 2009 20:34

Re: cd error David Guetta live set

Příspěvek od VIktor »

No to je síla. Já mám v mixu vždycky píchlej kabel 2×cinch --- 3,5 stereo jack. Stačí při takovéto situaci připojit blbej mobil nebo mp3 přehrávač s nejakou peckou a hraje tam aspoň něco...

Kubík
Příspěvky: 166
Registrován: 07 črc 2009 03:11

Re: cd error David Guetta live set

Příspěvek od Kubík »

VIktor píše:No to je síla. Já mám v mixu vždycky píchlej kabel 2×cinch --- 3,5 stereo jack. Stačí při takovéto situaci připojit blbej mobil nebo mp3 přehrávač s nejakou peckou a hraje tam aspoň něco...
Když tam měl tři playery, tak tam asi nešlo o to, že není z čeho hrát ...

VIktor
Příspěvky: 120
Registrován: 25 kvě 2009 20:34

Re: cd error David Guetta live set

Příspěvek od VIktor »

Právě proto se divim že neměl nikde nic připravenýho.

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: cd error David Guetta live set

Příspěvek od crewy »

to mě právě přivádí k myšlence proč tam maj 4playery??

Odpovědět