Značka kvality
Značka kvality
Pište sem své zkušenosti ohledně kvality značek. Prověřené značky. Na jakého výrobce si dát pozor a které jsou nejkvalitnější, co se týče zpracování a zvuku.
-
DeeJay PiPi
Re: Značka kvality
Ono ale záleží, jakou kategorii máš na mysli. Jestli jsou to přehrávače, gramce, mixáky, midi konzole...Pokud si projedeš příslušné kategorie, tak určitě najdeš příspěvky se zkušenostmi lidí tady z fóra. Jinak upřesni, co myslíš, bo je to fakt na hoooodně dlouho...
Chci vědět značky, které vyrábí solidní mixpulty a značky, které vyrábí mixpulty co se hned poserou.
Tak samo s CD přehrávačema, konzolemi a sluchátky.
Tak samo s CD přehrávačema, konzolemi a sluchátky.
myslim si, ze tato je zbytocna....nakoniec sa to aj tak zvrhne na denon vs. pioneer....rozkuskovane je to popisane v inych vlaknach a kvalite znacky si musi spravit usudok kupujuci podla seba
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
ja odporúčam mix allen&heath,prehrávače pioneer,slúchatká sennheiser hd 25,gramce technics s konzolami mám minimálne skúsenosti ale neodporúčam numark omni control.
Mám možnost koupit sluchátka Technics RP-DH 1200 za 2000. Jen náušníky jsou dostopotřebované. Mám za tu cenu je vzít? Jsou kvalitní?
S kvalitou problém nebude, ale pro někoho jsou třeba těžký.Sobi píše:Mám možnost koupit sluchátka Technics RP-DH 1200 za 2000. Jen náušníky jsou dostopotřebované. Mám za tu cenu je vzít? Jsou kvalitní?
Sobi píše:Mám možnost koupit sluchátka Technics RP-DH 1200 za 2000. Jen náušníky jsou dostopotřebované. Mám za tu cenu je vzít? Jsou kvalitní?
Kvalitní jsou ale za 2000 nevim nevim.Jsou ještě v záruce?? Hele nové stojí 3390,- a náušníky koupíš zhruba za 600,- takže by tě jeté vyšly s novýma náušníkama za 2600,- což není žádná extra cena.Je to na tobě
Už jsem koupil nové za 2700,-:-)
-
Dj Broulik
Kvalita výrobků ??? Vždy úměrná ceně..... Mix od Behringeru za 4000,- nikdy nebude tak kvalitní jako Pio DJM 800 za 36 000,- Proč asi ? Ono vesměs cokoliv dražšího nad 4000,- bude kvalitnější..... Prostě chceš kvalitu ? Zplať ! 
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25