Vybaveni (neDJ) na open air akce
Vybaveni (neDJ) na open air akce
Nedavno se me jeden clovek, co delaval akce ptal na nejake vybaveni na venkovni akce. Moc sem mu neporadil, ale ze zvedavosti to hodim sem, treba se tu sejdou dobre informace, ktere by se mohli nekomu hodit.
Takze nevi nekdo, kde se daji koupit party stany za rozumnou cenu? Krome stanu bude potrebny i nejaky ten mobilni stul pro DJs atd.
Takze nevi nekdo, kde se daji koupit party stany za rozumnou cenu? Krome stanu bude potrebny i nejaky ten mobilni stul pro DJs atd.
Re: Vybaveni (neDJ) na open air akce
Na zacatek prihodim i ja nejake informace
Party stany dela u nas hned nekolik vyrobci, ale jsou celkem drahe. Narazil jsem treba na 10x15m za 180K. Stany s polovicni sirkou se daji poridit pod 40K.
Z mobilnich stolu, co jsem videl na netu me nejvice upoutal tento:

Ale jiz neni v nabidce, ale pamatuji si, ze nekde ho u nas meli za necele 3K. Zajimave je, ze v Nemecku se da obdobny poridit pod 1K ...
Party stany dela u nas hned nekolik vyrobci, ale jsou celkem drahe. Narazil jsem treba na 10x15m za 180K. Stany s polovicni sirkou se daji poridit pod 40K.
Z mobilnich stolu, co jsem videl na netu me nejvice upoutal tento:

Ale jiz neni v nabidce, ale pamatuji si, ze nekde ho u nas meli za necele 3K. Zajimave je, ze v Nemecku se da obdobny poridit pod 1K ...
není párty stan jako párty stan, jsou takové nějaké jo bytelnější s pořádnou plachtou, drahou konstrukcí, ale jsou i takové lehčí jednoduší, libovolně propojitelné do různých rozměrů, vhodně především na takové ty zahraní párty kde se nepředpokládá že bude liják a takové v Německu koupíš za pár kaček (stejné tady stojej klidně 5x tolik)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Takto "velký" stan, bych rozhodně nekupoval nějaký levný, ono zmrzačit desitku lidí, není zrovna ideální... A pokud se jedná o nárazové akce je lepší si něco půjčit, je jistota, že to je kvalitní a popřípadě i větší.
Docela levně se dá sehnat stany u firem které staví silnice... Já měl "nabídku" 20x10m za 10 000,- na víkend. Jinak běžde se pohybuje 1m2 na den kolem 200,-
Docela levně se dá sehnat stany u firem které staví silnice... Já měl "nabídku" 20x10m za 10 000,- na víkend. Jinak běžde se pohybuje 1m2 na den kolem 200,-
stan se nevyplati kupovat, pokud nebudes mit nejakou hodne dobrou nabidku z druhy ruky
jinak jako stul pod gramce pouzivame klasicky dreveny divadelni praktikable 2*1*1m je to stabilni, dostatecne vysoky, skladaci, novy jsem moc nevidel, ale obcas se to objevi z druhy ruky celkem levne (kolem 500 za kus)
jinak kamos pujcuje tohle sapito

+ noise control audio 15kW + hromadu svetel, rampy, atd. kdyz se to pujcuje vsechno, tak dava zajimavy slevy
jinak jako stul pod gramce pouzivame klasicky dreveny divadelni praktikable 2*1*1m je to stabilni, dostatecne vysoky, skladaci, novy jsem moc nevidel, ale obcas se to objevi z druhy ruky celkem levne (kolem 500 za kus)
+ noise control audio 15kW + hromadu svetel, rampy, atd. kdyz se to pujcuje vsechno, tak dava zajimavy slevy
Mooc pěkný matroš na zemi 
no jo, kdyz mas nekde na louce 1000 lidi a poradke zaprsi, tak nic nenadelas, ale ve stanu to bylo pohoda, byly tam stary zatezovy koberce
Tento topic se primarne zabyva KOUPI techto veci, takze veskere prispevky o pronajmu jsou mimo misu...
Sorry, že žijem
Rozumná cena: Pro mě je rozumná cena za stan 200 000,- cokoliv levnějšího je nerozum, nehledě na to, že stan měnší jak 15x10m, je dobrý tak akorát na zahradu ke grilování
Rozumná cena: Pro mě je rozumná cena za stan 200 000,- cokoliv levnějšího je nerozum, nehledě na to, že stan měnší jak 15x10m, je dobrý tak akorát na zahradu ke grilování
k mobilnim soundum, budes potrebovat kvalitni rozvodnu, ze je nutny mit na oddelenejch fazich, zvuk, svetla a bar
potom pripadne kontakt na pujcovnu agregatu
http://www.carroteuro.com/cz/
tyhle velky svine se nevyplati kupovat, jdou pujcit bez faktury za cca 2000/den nakupni cenu maj kolem mega
potom pripadne kontakt na pujcovnu agregatu
http://www.carroteuro.com/cz/
tyhle velky svine se nevyplati kupovat, jdou pujcit bez faktury za cca 2000/den nakupni cenu maj kolem mega
jeste mas moznost si postavit geodetickej dom, navodu na konstrukci se povaluje celkem dost, pripadne se muzes zeptat kluku z OKA3, ktery ho staveli i ho pronajimaj, jestli budes mit zajem, muzu ti na ne dat kontakt
tady je ten jejich zatim nejvetsi, ale ted maj v planu stavet jeste vetsi

jinak asi nejvetsi z boom festivalu

tady je ten jejich zatim nejvetsi, ale ted maj v planu stavet jeste vetsi

jinak asi nejvetsi z boom festivalu

honcka píše:stan se nevyplati kupovat, pokud nebudes mit nejakou hodne dobrou nabidku z druhy ruky
Nepujcil tohle nahodou tvuj kamos na Let it Roll letos? Wakata stage vypadala uplne stejne a psali ze tam bude zvuk Noise Control 14kW
Drum&Bass> Denon DN-X1100/2xReloop RP-6000/Traktor Scratch
JJ pujcoval, letos to mel snad i na zatopenym Pig festu