TRAKTOR - dj ucet na windows 7

Dotazy týkající se více druhů techniky
Odpovědět
sverik

TRAKTOR - dj ucet na windows 7

Příspěvek od sverik »

Zdravim...v kazdom manuali na optimalizaciu winu na traktor sa pise o vytvoreni separatneho uctu.
Je ale mozne nastavit potom ten ucet tak aby mal defaultne vypnute niektore komponenty - cdrom, bluetooth, wifi, niektore sluzby, autostart upraveny?
pretoze ked v spravcovi hardweru zakazem napr CDrom tak je zakazany na kazdom ucte.
Skusal som to s dvoma ADMIN uctami a tiez to robilo. existuje teda moznost ako kazdy ucet personalizovat detailne, alebo len co sa tyka plochy a podobnych menej dolezitych veci.
rad by som mal totizto aj jeden normalny ucet s antivirom, firewalom spustenym a vsetkym jak sa patri...
a na druhej strane ked idem hrat aby som nemusel vsetko manualne vypinat.je to pracne dost...

ako to riesite?

piatro
Vybavení

Re: TRAKTOR - dj ucet na windows 7

Příspěvek od piatro »

sverik píše:Zdravim...v kazdom manuali na optimalizaciu winu na traktor sa pise o vytvoreni separatneho uctu.
Je ale mozne nastavit potom ten ucet tak aby mal defaultne vypnute niektore komponenty - cdrom, bluetooth, wifi, niektore sluzby, autostart upraveny?
pretoze ked v spravcovi hardweru zakazem napr CDrom tak je zakazany na kazdom ucte.
Skusal som to s dvoma ADMIN uctami a tiez to robilo. existuje teda moznost ako kazdy ucet personalizovat detailne, alebo len co sa tyka plochy a podobnych menej dolezitych veci.
rad by som mal totizto aj jeden normalny ucet s antivirom, firewalom spustenym a vsetkym jak sa patri...
a na druhej strane ked idem hrat aby som nemusel vsetko manualne vypinat.je to pracne dost...

ako to riesite?
ja som to isté skúsil ale cez xp,zakázal som väčšinu blbostí cez msconfig, čo ku hraniu netreba ale na beh systému áno,len škoda že je to tak ako to píšeš že to všetko vyplo aj v druhom účte. tak som všetko pozapínal naspäť.
možno by si ešte mohol skúsiť rozdeliť hdd a nahodiť si dualboot s xp a tam všetky zbytočnosti vypnúť,len si pred tým skontroluj, či máš drivere na xp. väčšina nových bookov už nemá podporu na xp.

sverik

Příspěvek od sverik »

Kupil som NB s win7 prevazne kvoli traktoru a S4, takze dualboot a instalacia XP moc nepripada do uvahy (nerad by som vyhadzoval peniaze za XP ked mam myslim ze celkom fajn 7micku).

stopo

Příspěvek od stopo »

a aku mas verziu home, profesional alebo ultimate zalezi hlavne na tom

sverik

Příspěvek od sverik »

stopo píše:a aku mas verziu home, profesional alebo ultimate zalezi hlavne na tom
HOME version...

to asi nebude dobre predpokladam :biggrin2:

stopo

Příspěvek od stopo »

no ide o to ze home edition je ako traktor le, a ultimate je zas ako traktor pro
verzie windowsu sa odlisuju moznostami nastaveni

Odpovědět