to co mam vs. to co chcem

Dotazy týkající se více druhů techniky
Odpovědět
Lukas M

to co mam vs. to co chcem

Příspěvek od Lukas M »

cavte chalani prepacte ze zasa otravujem ale chcel by som sa opytat co sa mi oplati viac....no takze hrajem techno a minimal a mam zostavu 2xTechnics sl1210mkII , mix ecler hak 380 ,traktor kontrol X1 , traktor scratch duo....na hranie mi to uplne vyhovuje az nato ze mam len 2 kanaly a ..a chcel by som to predat a kupit XONE:4D....pocul som ze to je fakt dobra vec na hranie techna a elektronickej hudby....cital som o tom strasne vela dobreho co sa tyka spracovania a kvality...tak co mi nato poviete vy?...podla vas si mam nechat to co mam alebo ked sa chcem nadalej venovat technu tak by ste mi viac odporucili to XONE:4D??....so XONE nemam skusenosti nehral som na 4Dcku tak preto sa pytam....

honcka
Vybavení

Re: to co mam vs. to co chcem

Příspěvek od honcka »

xone 4d kloudne vyuzijes, jestli budes pouzivat ten integrovanej midikontroler, tj napr v abletonu live, ale imho bych si na tohle radsi poridil xone 42 + Akai APC40, vyjde to i levnejc

konszpic

Příspěvek od konszpic »

S Xone mám velice dobré zkušenosti, co akce tak to hraju přes 4Dčko a doplňkový midikontrolér a je to bomba - takové to top řešení se nabízí nechat si gramo, placky a zbytek prodat (zvukovka, x1..). Ve spojení jak hraješ teď tak bys měl pecku soustavu, jelikož 4D je certifikovaný na TS. Hodně kvalitní setup by z toho vylezl, ovšem vše je otázka financí to je jasný.

Každopádně 4D bych doporučil i jako samostatný řešení bez gramo. Hodně povedený kousek který nabízí při použití velké kreativity hodně možností.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

kazdopadne gramcu se urcite nezbavuj

Lukas M

Příspěvek od Lukas M »

konszpic píše:S Xone mám velice dobré zkušenosti, co akce tak to hraju přes 4Dčko a doplňkový midikontrolér a je to bomba - takové to top řešení se nabízí nechat si gramo, placky a zbytek prodat (zvukovka, x1..). Ve spojení jak hraješ teď tak bys měl pecku soustavu, jelikož 4D je certifikovaný na TS. Hodně kvalitní setup by z toho vylezl, ovšem vše je otázka financí to je jasný.

Každopádně 4D bych doporučil i jako samostatný řešení bez gramo. Hodně povedený kousek který nabízí při použití velké kreativity hodně možností.

no moje prve riesenie bolo taktiez ze si necham gramce a zbytok predam ale to bude malo penazi na 4Dcko....to by som skor uz 92jku aj ked ta nieje ovela lacnejsia:(.....uvidime co prinesie moje sporenie a tak sa bude rozhodovat o tom co sa preda a co nie:D:D....ale tie Tcka by som si velmi rad nechal na dva kanaly a na dvoch by som mal tie kolieska co vyzeraju ako jogwheel ak sa to da tak namapovat na postrannych kontroleroch 4Dcka...

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Vyuzijes tu 92? Zvukove je na tom stejne jako 42,
ma navic 2 nezavisly filtry misto 1 u 42 + LFO oscilator, to je asi jediny, co by te mohlo lakat, ale je otazka, jestli to stoji za tech 15k navic
jeden vystup na mikrofon navic (dalsi mikrofon asi nepotrebujes, to by si psal uz v uvodu)
aux vystupy (vyuzijes, pokud hrajes pravidelne s nekym na zivej nastroj)
4 pasmovy korekce (super vec, ale jak si na to clovek zvykne, tak aby porad tahal s sebou svuj mix)
kontrola externiho efektoru pres midi

jestli neni lepsi si koupit xone42 + korg kaoss pad a jeste ti 5000 zbyde

konszpic

Příspěvek od konszpic »

Lukas M píše:ale tie Tcka by som si velmi rad nechal na dva kanaly a na dvoch by som mal tie kolieska co vyzeraju ako jogwheel ak sa to da tak namapovat na postrannych kontroleroch 4Dcka...
Ty postranní kontroléry jsou jakoby dvě 1D - namapovat jde naprosto všechno a my to máme vyladěné do maxima a nemůžem si stěžovat.
Já bych se gramců nezbavoval, zkus pošetřit a pak to budeš mít suprový setup pak - jak už jsi psal 2 TCplacky a 2 přes midi kontroléry. My jedem přes traktor a jak už jsem psal tak s těma jogama není problém s mapováním.

stereoman

Příspěvek od stereoman »

bez radsi do 1D a podobnych veci. Pokud pak budes nekde hrat a dojdes jim tam s tak velkym kramem, tak z toho asi nebudou nadseni. Budes jim tam totis nucenej prerovnat pulku stolu pro DJs a spouste organizatoru se to libit nebude - tomu ver ;) (Leda ze by ses jmenoval Hawtin :)) )

Lukas M

Příspěvek od Lukas M »

chalani dajte taku orientacnu cenu kolko by som mohol pytat za ECLER HAK 380 , Traktor X1 , Traktor scratch DUO (cely balicek) a popripade k tomu dam aj stary NB lebo uz mm novy...vsetky veci okrem NB su nove maju max pol roka a su hrane len doma!!....nemal som to na ziadnej party ani nic podobne....dik:)

Odpovědět