odstranenie vlhkosti v klube

Dotazy týkající se více druhů techniky
Odpovědět
Paul Diamond

odstranenie vlhkosti v klube

Příspěvek od Paul Diamond »

zdravim... mam trosku problem mam jednu akciu v podniku kde je strasna vlhkost ako masaker a ide mi o to aspon ciastocne uchranit stroje. chcem sa spytat co by asi tak najviac mohlo pomoct kamos mi povedal ze nejake ohrievace s ventilatorom proste ide o to aby iba ten maly priestor kde budu stroje zostal relativne v pohode. :)

diq
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

crewy

Re: odstranenie vlhkosti v klube

Příspěvek od crewy »

kamoš má pravdu,prostě něco co bude vysoušet vzduch(nejrychlejší řešení) a nebo předělat místnost,odizolovat komplet(jestli dělaly zvenku zateplení na staré budově tak se ani nedivím že je tam vlhkost). ale to je už nákladnější řešení a pokud tam budeš hrát jednu noc neproveditelné.. :)když už nic tak aspon nějaký stul a pod ním topení tak bych to asi řešil já.

Paul Diamond

jasne dik vies moje mesto Presov bolo kedysi vinarske mesto take centrum preto tu maju vsetky stare domy na hlavnej ulici aj 4poschodove pivnice (a preto ma toto mesto uzasne priestory len do pana boha ludia su sprosti a nevedia to vyuzit!) je problem ze je to proste pod zemou vies ako klub fajny underground moc moc... ale je tam vlhko co prenika zo stien no nic s tym majtelia nerobia hlavne ze su traja :confused2:
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com

crewy

Příspěvek od crewy »

sklep mno to vím jaký je to luxusek :) několikrát jsem tak hrál.ale tady jsou spíš problémy finance,to víš dá to práci udělat zed nepropustnosu vlhkosti, aby přitom dýchala,když stavíš nové tak to vyrešíš sandvičovým zdivem apod. ten náš sklep měl nějak 80% vlhkosti všechno vydrželo,jde jen o to tam trochu zatopit a pak jak se to zaplní tak bude hic až až :) a to i v této době ;-)

Paul Diamond

no ako ono az ked sa to zaplni tak bude VLHKOOOOO :D haha nic nejako to uz poriesim ohrievace somariny zosiky neriesim tie sa zahreju raz dva a oni sa o seba postaraju same :) no vies teraz je neskutocna kosa tu u nas na slovensku nevem ako u vas ale mi tu mame uz asi tyzden najmenej -15 v noci no trosku moc na mna.... :D
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com

Kenny

Příspěvek od Kenny »

to mi povídej o zimě, teď tu máme kolem -7 ale ráno když jsem šel do práce, no fuj -15 a místama o pár stupňů ještě míň...
jen by mě zajímalo jak nedávno naměřili -36°C na Jizerkách tak v kterých místech to bylo... Jizerky mám asi 12km od sebe :?
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)

crewy

Příspěvek od crewy »

jojo u nás je aspon podle auta taky vždycky ráno tak -12°C -15°C,to topení pod stolem podle mě bude stačit

Paul Diamond

no hej ale vam rusi neodstavili plyn :D u nas vsetko ide akoze na nudzovy rezim... zevraj zasoby pre vychodne slovensko su este na 8dni putin sa vyjadril ze tak skoro ten plyn asi nepusti :D takze som zvedavy ako to skonci nakonec... ako urcite sa nieco podari viem ze vy ste nam nechali jednu dodavku a teraz nam pomahali svajciari a nemci
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com

crewy

Příspěvek od crewy »

u vás to posraly nejvíc fabriky co si frčely pořád na 100%,my máme naštestí od nemců ruskej plyn(kterej jde jinou cestou) a od norsky nebo švedska ted nevím.až tak to ted nesleduju ale topolánek by měl vyjednat plyn pro evropu se mi zdá :?

Paul Diamond

uvidime no fabriky tie prve 2 dni fakt isli skoro na 100% ale oni sa obranuju tym ze proste napr v hutnictve neje mozne ist tak rapidne s vyrobou dole proste ze sa to neda ze potrebuju viac casu teraz to uz kleslo rapidne ved sa im ani necudujem stat odsuhlasil pokuty za porusenie od 5 000 000 do 50 000 000sk a tiez existuje nejaky vybor ktory ma chodit na kontroly ku tym firmam ktore to porusili... takze takto... ono ten plyn je hlavne problem ukrajiny lebo tam sa to zaseklo no hovorim zatial je vsetko v poriadku ale trosku na pobavenie :D

Obrázek
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com

crewy

Příspěvek od crewy »

to je dobrý :) si mě připomel toto:
a já koho me pořád připomíná :
Obrázek

Paul Diamond

ufffff tak toto je krute no :) :D a ze to aj tak funguje ze? :D
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com

Paul Diamond

a btw ked uz sme uplne odbocili k tym obrazkom tak tu je jedna lahodka :D

Obrázek

:D:D:D
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com

Junqueira

Příspěvek od Junqueira »

par pytlu se soli ti taky pomuze trochu ;)

Odpovědět