nejlepsie veci na disko

Dotazy týkající se více druhů techniky
Dj.genxta

nejlepsie veci na disko

Příspěvek od Dj.genxta »

caute vseci dji! :D
xcel bi som bit dj zacal som hrat na FB hru nightclubcity a welmi sa mi paci ta hra a prisiel som na to ze ma bawi djing stiahol som si virtual dj pro 7 ale nepaci sa mi ten program
a preto mam na vas jednu dolezitu otazku ako zacat
xcem si kupit wsetko co ku tomu potrebujem peniaze nie su problem o chwilu su vianoce xixi :D
nexce sa mi tu hladat co je najlepsie tak preto tu pisem kamarat mi poradil abi som si kupil mixazne pulty na cd ale ja to xcem prepojit aj s notbukom a tak skrecovat do hudbi
najlepsie bi bolo kebi sa to dalo napojit aj na nejaku welku obrazovku a ked budem hrat na welkej party tak tam budem pustat videa s mojim menom ako numebr one dj guetta abi vedeli aky som cool :twisted:
tak mi prosim poradte ako sa to da wsetko prepojit a co ku tomu potrebujem a ja to potom poviem rodicom co xcem na vianoce wed na to su rodicia nie?? :lol:
napiste mi do komentov ktore mixazne pulty na diskoparty su najlepsie nexcem kupit lacne veci mam na to
dik
peace Dj. Genxta

marw_84

Re: nejlepsie veci na disko

Příspěvek od marw_84 »

tohle snad neni ani vtipný

DJ Patrix

Příspěvek od DJ Patrix »

Takto vznikajú v dnešnej dobe kvázi DJi... :roll:

acryo

Příspěvek od acryo »

reknu ti asi tohle...
rozbehni se...ale fakt hrozne moc co to umis.. a skoc do zdi

knoko

Příspěvek od knoko »

Ako toto mohol niekdo vôbec napśať....
2x Pioneer CDJ-850 , Pio DJM-700, Senn HD-25

deep

Příspěvek od deep »

ten zacatek si zabil...na Fb sem zacal hrat night club a DJing mě začal bavit :D :D :D bože to se asi někdo hodně nudí co ? :D jdi si dělat srandu z někoho jinýho..kup si dotykovej LCD a hraj si na FB dál ;)
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo

sudjnejvetsi

Příspěvek od sudjnejvetsi »

[quote="Dj.genxta"]caute vseci dji! :D
xcel bi som bit dj zacal som hrat na FB hru nightclubcity a welmi sa mi paci ta hra a prisiel som na to ze ma bawi djing stiahol som si virtual dj pro 7 ale nepaci sa mi ten program
a preto mam na vas jednu dolezitu otazku ako zacat
xcem si kupit wsetko co ku tomu potrebujem peniaze nie su problem o chwilu su vianoce xixi :D
nexce sa mi tu hladat co je najlepsie tak preto tu pisem kamarat mi poradil abi som si kupil mixazne pulty na cd ale ja to xcem prepojit aj s notbukom a tak skrecovat do hudbi
najlepsie bi bolo kebi sa to dalo napojit aj na nejaku welku obrazovku a ked budem hrat na welkej party tak tam budem pustat videa s mojim menom ako numebr one dj guetta abi vedeli aky som cool :twisted:
tak mi prosim poradte ako sa to da wsetko prepojit a co ku tomu potrebujem a ja to potom poviem rodicom co xcem na vianoce wed na to su rodicia nie?? :lol:
napiste mi do komentov ktore mixazne pulty na diskoparty su najlepsie nexcem kupit lacne veci mam na to
dik
peace Dj. Genxta[/quote]

No kamo heeeej, musis si koupit dva tady tyhle plejery od Pajoniiiru:
http://www.hudebniraj.cz/ozvucovaci-tec ... eer-dvj-x1
abys byl co nejvic cool, pac na nich hraje i dejvid geta a aby to zvladlo taky poradne tvoje kruty skrece.. a k tomu si vem tenhle prisnej mixak od yamahy:
http://www.hudebniraj.cz/ozvucovaci-tec ... -m7cl48-es a mozna bys mel vzit dva, jako ke kazdymu plejeru abys mel jako zvlast vis co...
Obecne totiz v djingu plati, ze cim vic fejdru tim lip, navic si do toho muzes pripojit ajfona ajpoda aj ajpeda xixixi
a rozhodne bys mel koupit taky dva mekbuky
http://www.alza.cz/apple-macbook-pro-17-cz-d225208.htm
abys na jednom mohl frcet v seratu a na druhym mel sampler tak jak to dela Pol fan Dajk
jo a propojis to tady tim kablem:
http://www.hudebniraj.cz/ozvucovaci-tec ... m3208-4000 a mozna vem aj dva abys mel do zasoby..
A kdyz budes chtit fakt brutalni akci, tak ke kazdymu playeru zvlasti pripoj zesak aby ti to hralo poeradne krute nahlas:
http://www.hudebniraj.cz/ozvucovaci-tec ... -nxamp4x4c
tady ten je fakt dobrej, vis co kvalitka..
A na projekci tvyho cool dj mena musis mit tady tu led stenu:
http://www.projekcnisteny.cz/prodej-popis-led-sten.aspx .takovy byvaj na poradnych megaperty a musi byt hodne velka abys tam mel velky meno, vis jak, aby ho vsichni videli.
Tak doufam ze sem ti poradil dobre. Ted je to uz na tobe kaaamo..

Azu

Příspěvek od Azu »

a to sem si myslel, že už sem zažil vše a nic mně nepřekvapí ... je vidět, že se stále najde někdo z jiného světa, který překvapí :mrgreen: :surprised2: :lol: :shock:
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

atlon

Příspěvek od atlon »

toto je uz trapne :lol: :lol: :lol:
obaja sudjnejvetsi a Dj.genxta zalozeny v ten isty den, rovnaky styl pisania, rovnake trapnosti ...

ja si myslim ze to je JEDNA A TA ISTA OSOBA !!!

navrhujem zmazat temu a vyhodit oboch z fora

acryo

Příspěvek od acryo »

tak kdo je dj.genxta to fakt nevim.. ale sudjnejvetsi sem zalozil ja, abych si z nej udelal srandu jeho vlastnim stylem..urcite doporucuju smazat

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

no, hlavne by si si mal dat vytlacit vizitky.....a hned mi mozes jednu aj poslat....aby som vedel, kto si so mnou urcite nezahra

P.S.> Az raz budem ministrom kultury, nariadim asi opat prehravky, sice komunisticky prezitok, ale aspon sa budu dat eliminovat jedinci podobneho typu
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

DarkJober

Příspěvek od DarkJober »

Zasmál jsem se :-D!
Novation Twitch + Serato Itch + MacbookPro 13.3 2010 Late

konszpic

Příspěvek od konszpic »

To si děláš .... :-D :-D :-D

no comment - snad jenom poradím jedno: řekni rodičům ať ti koupí let do vesmíru a budeš ještě víc kůl když na to teda mají a jsou od toho... delete topic :-D tohle jsem teda nečekal :-D

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Na zaklade podobnych prispevku jsem dosel k myslence, ze zde na foru zavedeme sekci hvezdna pechota. Kdo je pro?

lukoslaf

Příspěvek od lukoslaf »

:lol: a ze tu je adeptov :biggrin2:
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300

Odpovědět