Nahrávání video + zvuk

Dotazy týkající se více druhů techniky
Odpovědět
Sonido

Nahrávání video + zvuk

Příspěvek od Sonido »

Zdarec...chtěl bych nahrát set včetně videa a chci mít kvalitní zvuk. Nemám ještě ani webku - půjdu teprve koupit. Potřebuji poradit (jde-li to vůbec) jak nahrát obraz a kvalitní zvuk - ne pomocí mikrofonu na webce. Díky za rady! A pokud to nejde tak nic :mrgreen: Ať beaty drží! :ugeek2:

RickySho

Re: Nahrávání video + zvuk

Příspěvek od RickySho »

tak paklize jako zvuk chces mit ciste set tak sezen kvalitni kameru nahraj video, set nahraj standartne do compu a pak v nejakym editoru to placni na sebe....

Sonido

Příspěvek od Sonido »

RickySho píše:tak paklize jako zvuk chces mit ciste set tak sezen kvalitni kameru nahraj video, set nahraj standartne do compu a pak v nejakym editoru to placni na sebe....
Takže se bez profi kamery neobejdu asi co? Pojem "v nějakým editoru to plácni přes sebe" je pro mě psycho. Měl jsem na mysli něco jakože video nahraji normálně přes webku a zvuk budu zaznamenávat k obrazu v reálném čase například kabelem. Výsledkem pak bude video se zvukem přímo z výstupu mixu...nepotřebuji HD záznam, ale je mi jasné, že pokud budu nahrávat webkou video i zvuk tak to bude všechno, jen to nebude poslouchatelné...díky

korky_bucek

Příspěvek od korky_bucek »

Sonido píše: Takže se bez profi kamery neobejdu asi co? Pojem "v nějakým editoru to plácni přes sebe" je pro mě psycho. Měl jsem na mysli něco jakože video nahraji normálně přes webku a zvuk budu zaznamenávat k obrazu v reálném čase například kabelem. Výsledkem pak bude video se zvukem přímo z výstupu mixu...nepotřebuji HD záznam, ale je mi jasné, že pokud budu nahrávat webkou video i zvuk tak to bude všechno, jen to nebude poslouchatelné...díky
ked to nahras webkou a set nahras ako mp3 tak je jednoduchsie to hodit do napr sony vega, pinnaple studio a obrazovu stopu zmiesas z video stopou z webky
ked chces cez kabel tak si zozen hocijaku lepsiu kameru ktora ma line in v menu vypnes vstavany mikrofon a prepojis a ides
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style

Odpovědět