Zdárek,
rád bych se zeptal zkušenějších. Chci začít hrát live sety a pro začátek bych si představoval Kaossilator Pro a MPC 1000. Co na to zkušení?
Díky za názory.
Petr
Hraní live
Re: Hraní live
drtiva vetsina lidi, co jede livesety, tak jede komp + midikontroler (zejmena z Abletonu) + max nejakej analogovej synth, ale jako sekvencer do nej stejne pouzivaj komp, ze je to pohodlnejsi a nejsi tolik limitovany HW, napr v delce samplu.
jestli trvas na tom jet pure HW, tak bych se bejt tebou podival na osvedcenou kombinaci Korg EMX + ESX + Kaoss pad, jede z toho napr Mechoz (Metan Noise)
jestli trvas na tom jet pure HW, tak bych se bejt tebou podival na osvedcenou kombinaci Korg EMX + ESX + Kaoss pad, jede z toho napr Mechoz (Metan Noise)
díky za názor .. měl jsem na mysli něco takového viz. Motormorfoseshoncka píše:drtiva vetsina lidi, co jede livesety, tak jede komp + midikontroler (zejmena z Abletonu) + max nejakej analogovej synth, ale jako sekvencer do nej stejne pouzivaj komp, ze je to pohodlnejsi a nejsi tolik limitovany HW, napr v delce samplu.
http://www.youtube.com/watch?v=e0fKmgBcfN4
díky Petr
Ja vim co si myslel, ale vetsinou ty livesety co vidis, tak jedou lidi, co k tomu pricichli uz pred par lety, kdy se z kompu dalo hrat blbe (nedostatecny vykon, drahy midikontrolery, drahy notasy), ale ted, jestli ches zacinat bych ti doporucil notase s Abletonem Live + k tomu nejakej midikontroler (Akai APC40/APC20, Novation Launchpad) Ja jsem chtel taky zacit, koupil jsem si Lauchpad, ale do toho se mi narodilo decko, takze nemam na to cas, tak jsem si s tim trochu pohral, snad za par let ten cas najdu 
Díky za názor a pomochoncka píše:Ja vim co si myslel, ale vetsinou ty livesety co vidis, tak jedou lidi, co k tomu pricichli uz pred par lety, kdy se z kompu dalo hrat blbe (nedostatecny vykon, drahy midikontrolery, drahy notasy), ale ted, jestli ches zacinat bych ti doporucil notase s Abletonem Live + k tomu nejakej midikontroler (Akai APC40/APC20, Novation Launchpad) Ja jsem chtel taky zacit, koupil jsem si Lauchpad, ale do toho se mi narodilo decko, takze nemam na to cas, tak jsem si s tim trochu pohral, snad za par let ten cas najdu
... s děckama to chápu - mám dvě :wink2: :biggrin2:
honcka píše:Ja vim co si myslel, ale vetsinou ty livesety co vidis, tak jedou lidi, co k tomu pricichli uz pred par lety, kdy se z kompu dalo hrat blbe (nedostatecny vykon, drahy midikontrolery, drahy notasy), ale ted, jestli ches zacinat bych ti doporucil notase s Abletonem Live + k tomu nejakej midikontroler (Akai APC40/APC20, Novation Launchpad) Ja jsem chtel taky zacit, koupil jsem si Lauchpad, ale do toho se mi narodilo decko, takze nemam na to cas, tak jsem si s tim trochu pohral, snad za par let ten cas najdu
ještě jednou díky za postrčení ... :wink2:
už mi jde poštou APC 40 s abletonem - těším se jak malej jarda
Díky Petr