čau začátek Djingu
čau začátek Djingu
čau chtěl bych začít s Dj ale nemam na čem hrát a mam 5000 max7000 a fakt nevím co mam koupit jestli ALL-In třeba hercules mk4 a nebo koupit nějaký ojetý set prosím poraďte nebo kdy by někdo měl k prodeji Děkuji
-
DeeJay PiPi
Re: čau začátek Djingu
Ohledně toho prodeje, mrkni se na na různé inzertní servery...a s tou radou...myslím si, že už je tu toho napsanýho dost, tak zkus hledat...za mě ale rozhodně all in konzoli...
Je to jednoduchy. Chvili setri a az ti prestane tect mleko po brade, tak kup poradny equipment
. Jde o to, ze ikdyz za 7K koupis konsoli, tak ti stale chybi notas atd.
Kazdopadne projed forum, je tu toho vice nez dost.
Kazdopadne projed forum, je tu toho vice nez dost.
-
DeeJay PiPi
Tak ono se tak nějak počítá s tím, že pokud chce kupovat konzoli, tak ten noťas už má, ne
?
urcite s legalnym OS, DJ softom a kupenymi trackmiDeeJay PiPi píše:Tak ono se tak nějak počítá s tím, že pokud chce kupovat konzoli, tak ten noťas už má, ne?
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
notas samo mam ja už parkrat hral v hospodě s kamosem a ma někdo hercules mk4
nie nie len herkules nieeeeee 
Má lepší vstupy a nohy.
Numark Mixtrack Pro, na zaciatok bohate staci.
dik moc za radubeatIT píše:Numark Mixtrack Pro, na zaciatok bohate staci.
uvažuju
-
Arojnhnijt
hele podle mýho názoru: nekupuj žádnou konzoli, fakt to nemá cenu....já si pořídil konzoli a hned jsem si myslel jak nejsem cool, ale po měsíci používání konzole mě kámoš postavil za gramce a hrej šmoulo a hned byl trapas....ta konzole fakt za krátký čas omrzí a já teď lituju peněz...je to na hovno, pořádně se na tom mixovat nenaučíš..(pořádně se naučíš jen na gramcích)..když s tím budeš hrát na párty tak se ti vysmějou, no prostě jsou to vyhozené peníze, zkus raději poptat bazary a koupit starší gramce/cd a nejaky zachovalý mix věř mi, konzole je o ničem
dik no ted začínám uvažovat o tomhle Numark CD DJ vejetý asi 5000kč a mixák sice nic moc ale ten se pořídí no furt nevimArojnhnijt píše:hele podle mýho názoru: nekupuj žádnou konzoli, fakt to nemá cenu....já si pořídil konzoli a hned jsem si myslel jak nejsem cool, ale po měsíci používání konzole mě kámoš postavil za gramce a hrej šmoulo a hned byl trapas....ta konzole fakt za krátký čas omrzí a já teď lituju peněz...je to na hovno, pořádně se na tom mixovat nenaučíš..(pořádně se naučíš jen na gramcích)..když s tím budeš hrát na párty tak se ti vysmějou, no prostě jsou to vyhozené peníze, zkus raději poptat bazary a koupit starší gramce/cd a nejaky zachovalý mix věř mi, konzole je o ničem
Je to jen tvůj názor, já mám zase názor na konzole kladný. Že se na tom nenaučím mixovat se mi zdá jako hodně veliká blbost. Pokud nebudu používat synchronizaci a mám normální mapping tak se to zcela vyrovná ovládáním jako obyč 200ky apod., akorát mám hromadu tracků uspořádaných hned přes sebou. To že tebe postavil známý za gramce a nechal tě hrát, ikdyž jsi to neuměl, už není vina kontroléru - to jsou dva vcelku hodně odlišné setupy na hraní, takže porovnávat konzolu s gramcema mi nepřijde zrovna nejrozumější.Arojnhnijt píše:hele podle mýho názoru: nekupuj žádnou konzoli, fakt to nemá cenu....já si pořídil konzoli a hned jsem si myslel jak nejsem cool, ale po měsíci používání konzole mě kámoš postavil za gramce a hrej šmoulo a hned byl trapas....ta konzole fakt za krátký čas omrzí a já teď lituju peněz...je to na hovno, pořádně se na tom mixovat nenaučíš..
Jak říkám je to zase jen můj názor, ale nestavím se ke konzoli zády, jelikož v tom vidím budoucnost a kreativitu. Sám jsem spokojen s reloopem digital jockey 2kou a i přes to, že ho budu prodávat mě konzole neodradily - půjdu totiž do S4ky nejspíš.