tvorba remixu
tvorba remixu
ahoj chtel jsem se zeptat jak se udela remix , skratka normalni pisnicka ale refren ma uplne zmenenou melodii , to se dela prez nakej software, nebo pomoci mixaku ??? diky za info
Re: tvorba remixu
ako "DJ" jasko by si to mohol vediet:D vzdy sa dobre pobavim na takychto "djoch" prepac ale musel som toto napisat:D A vratime sa k teme remix sa robi cez program ked chces menit melodiu nevim jak by si spravil mixom inu melodiu:Ddjjasko píše:ahoj chtel jsem se zeptat jak se udela remix , skratka normalni pisnicka ale refren ma uplne zmenenou melodii , to se dela prez nakej software, nebo pomoci mixaku ??? diky za info
sry ze se ti muj nick nelibi ale napadl me asi kdyz mi bylo 6 let a od te doby ho pouzivam , a pres jaky program se to dela diky
pujde to v fl studiu ?
pujde. tak jako v kterymkoliv jinym DAW programu (vygoogluj si). potrebujes bud remix pack originalniho tracku nebo midi soubory (pouze "prednastaveny noty") nebo natukas podle sluchu, zavisi taky na povaze remixu.
priste si dej trochu praci a procti si tady nejaky topicy co uz byly napsany, myslim ze na tohle tema je tady miliarda informaci
priste si dej trochu praci a procti si tady nejaky topicy co uz byly napsany, myslim ze na tohle tema je tady miliarda informaci
myslim ze on narazal skor na to DJ a nevies urobit remix...
-
zacinajuci dj
Zdravim,chcel by som začať s DJovaním,od malička ma baví hudba no až teraz mám neakú tú možnosť sa trochu do toho dať,poradili by ste mi že ako sa vytvara alebo mixuju pesničky?
Ďakujem
Co se treba pred tim nez se zeptas podivat do topicu pro zacinajici DJ, tam by si nasel tohle
./viewtopic.php?f=35&t=3968
./viewtopic.php?f=35&t=3968